Mai multe lucrări finalizate în Sectorul 6, între care străzi și trotuare, vor fi desfăcute și refăcute pe cheltuiala constructorilor, deoarece nu au fost făcute bine, a anunțat primarul Ciprian Ciucu pe pagina de Facebook.

Lucrare care va fi refăcută în Sectorul 6Foto: Facebook/Ciprian Ciucu

”Aș vrea să o știți de la mine și să previn zvonistica și dezinformarea... Veți observa că unele lucrări recent finalizate, vor fi refăcute. Nu, nu fură nimeni la cantități, nu e nicio șmecherie. Pur și simplu nu sunt mulțumit de calitatea lucrărilor, nu le receptionăm, iar constructorii le vor reface pe banii lor”, a scris Ciucu.

Este vorba despre lucrări făcute pe strada Drumul Taberei, în zona Chilia Veche, în zona stației STB, pe trotuar.

Primarul spune că nu poate recepționa lucrări cu defecte.

  • ”Îmi este imposibil să înțeleg cum mesajul meu, repetat, adresat direct sau public, nu ajunge la unele firme cu care lucrăm în urma licitațiilor publice.
  • Se pare ca e nevoie ca fiecare în parte să fie nevoit ca cel putin odată să le refacă pe cheltuiala proprie. Nu inteleg lipsa de preocupare a companiilor pentru calitatea lucrărilor proprii.
  • Asta este, îmi pare rău pentru disconfortul dumneavoastră, îmi cer scuze, dar nu recepționez asa ceva. Este inacceptabil ca încă de la început, lucrările să prezinte astfel de defecte de execuție!”, a mai scris Ciucu.

Primarul spune că nu este prima dată când face asta, însă nu a spus unde a mai cerut constructorilor să refacă lucrările.