Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement (ALPAB), instituția de pe lângă Primăria Capitalei care se ocupă de parcuri, are un nou director, din zona privată, a anunțat viceprimarul Capitalei care are atribuții pe spațiile verzi, Horia Tomescu. Este vorba despre Corina Simona Bega care din 2003 până în 2014 a deținut mai multe funcții la compania Philip Morris.

Parcul CismigiuFoto: Hotnews

”Corina Simona Bega este un manager ambițios și motivat cu peste 21 de ani de experiență în a coordona o companie de top, are competențe în a forma o echipă profesionistă cu scopul integrării activităților comerciale, un istoric de succes în proiecția fiscală pe termen scurt și mediu, în a controla costurile și a îmbunătăți procesele prin strategii inovatoare într-un sector extrem de competitiv”, a scris Horia Tomescu pe pagina de Facebook.

Până acum, directorul ALPAB a fost Roxana Balcu. Tomescu spune că aceasta se va concentra pe aria sa de expertiză, respectiv Direcția de Lacuri din cadrul ALPAB, direcție pe care a coordonat-o în trecut și unde vrea să finalizeze proiectele deja începute.

Potrivit informațiilor pe care le-a publicat pe profilul de LinkedIn, Corina Bega este economist.

Din 2003 până în ianuarie 2014 a deținut mai multe funcții la companiaPhilip Morris între care Senior Brand Manager & Direct Marketing și Manager de Planning & Business Development.