Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, luni, că în zilele următoare va fi demarată, prin ALPAB, realizarea studiului de fezabilitate pentru un proiect de amenajare a unui loc de joacă unic în Bucureşti, în zona de nord a parcului Regele Mihai I (Herăstrău), pe amplasamentul numit "la Rampe".

Unde va fi amenajat un loc de joacă nou în HerăstrăuFoto: Nicusor Dan

Valoarea totală a acestei investiţii va fi de circa 500.000 de lei cu TVA.

"Demarăm zilele următoare, prin ALPAB, realizarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii 'Parc freerun şi parkour pentru copii şi adolescenţi', unul din cele 4 proiecte câştigătoare în cadrul procesului de bugetare participativă din 2021. Proiectul presupune amenajarea unui loc de joacă unic în Bucureşti, cu o suprafaţă de 500 mp, în zona de nord a parcului Regele Mihai I, pe amplasamentul numit 'la Rampe'", a scris, pe Facebook,Nicușor Dan.

Primarul general precizează că durata estimată a realizării studiului de fezabilitate este de 6 luni, iar valoarea contractului pentru realizarea acestuia este de 25.000 lei fără TVA. Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 500.000 lei cu TVA.