​​Primarul Capitalei, Nicușor Dan, susține că angajatul Direcţiei Urbanism surprins pe camerele de filmat fugind cu documente s-a angajat prin transfer la Primăria Sectorului 3.

Angajat primarie cu documente in manaFoto: Captura video

„Am aflat unde a fugit angajatul Direcţiei Urbanism din Primăria Capitalei surprins pe cameră în data de 17 mai: a fugit până la Primăria Sectorului 3, unde s-a angajat deja prin transfer. Doar n-aţi crezut c-a fugit la Asociaţia Albă ca Zăpada, nu! Asta, evident, nu-l scuteşte de răspundere pentru scoaterea de documente din primărie şi eventuale alte fapte, fiindcă ancheta Poliţiei continuă”, a scris sâmbătă, pe Facebook, Nicușor Dan.

Pe 18 mai, Nicuşor Dan anunţa că va fi sesizată Comisia de disciplină, după finalizarea unei evaluări la Direcţia Urbanism. El menţiona că a fost sesizată şi Poliţia, după ce unul dintre angajaţi a fugit din sediul Primăriei Capitalei având asupra sa mai multe documente. Primarul ataşase şi o scurtă înregistrare video în acest sens.

„Am finalizat o evaluare a activităţii la Direcţia Urbanism din Primăria Capitalei, urmând să fie sesizată Comisia de disciplină pentru cercetare disciplinară acolo unde este cazul. Când informaţia a ajuns ieri în direcţie, unul dintre angajaţi a fugit din sediul primăriei, având la el mai multe documente. În consecinţă, Poliţia a fost sesizată. Nimeni să nu mizeze pe faptul că vom închide ochii la ilegalităţile din trecut”, scria primarul general pe Facebook.