Șeful serviciului care administrează piețele din Brașov a fost demis, unul dintre motive fiind că a fost prins băut la serviciu, conform primarului Brașovului, Allen Coliban, care spune că acesta "se comporta mai degrabă ca un vătaf pe moșie decât ca un angajat plătit din bani publici".

HotNews.roFoto: Hotnews

Primarul Brașovului spune că a primit de la oamenii din piețe foarte multe plângeri la adresa șefului Serviciului de Administrare Piețe, Cristian Vasile.

  • "Se pare că acesta se comporta mai degrabă ca un vătaf pe moșie decât ca un angajat plătit din bani publici pentru a ajuta vânzătorii și producătorii să își desfășoare activitatea.
  • Mai mult, întreținerea piețelor lasă foarte mult de dorit, poate și pentru că lucrările erau acordate pe criterii destul de neclare, care ridică semne de întrebare", afirmă primarul Brașovului.

El a precizat că vor fi începute procedurile de organizare a concursului pentru ocuparea postului rămas vacant: "Îmi doresc ca brașovenii să beneficieze de produse românești de calitate, sănătoase și la prețuri decente, iar pentru asta avem nevoie de un om competent la conducerea serviciului, capabil să organizeze activitatea piețelor și să asigure condiții decente vânzătorilor".

Coliban mai spune că în acest an va începe procesul de modernizare a două piețe din Brașov - Piața Astra și Piața Star, cea de-a doua urmând să le revină exclusiv producătorilor locali.