Bucureștenii din mai multe zone din Sectoarele 2 și 3 primesc apă caldă și căldură sub parametri din cauza unei avarii la CET Sud, anunță furnizorul de agent termic, compania Termoenergetica. Avaria va fi remediată până 10 decembrie, ora 23.00, potrivit sursei citate.

CET Sud - BucurestiFoto: AGERPRES

”Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță, vineri, că unele puncte termice din sectoarele 2 și 3 vor livra agent termic pentru încălzire sub parametrii corespunzători, din cauza unei defecțiuni la o turbină de abur a CTE București Sud – ELCEN. ELCEN a anunțat în cursul acestei dimineți că turbina a fost oprită pentru efectuarea lucrărilor de remediere a unor spărturi în zona de încălzire a apei de termoficare (schimbătorul de căldură). Potrivit reprezentanților ELCEN, termenul estimat de repunere în funcţiune este 10 decembrie 2021, ora 2300. Pe toată durata reparațiilor, apa de termoficare va fi furnizată în rețea cu o temperatură cu 15-20°C mai mică față de temperatura necesară funcționării sistemului în parametrii normali”, a anunțat compania Termoenergetica.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.