Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că s-a început montarea decorațiunilor de Crăciun în București, primele luminițe fiind instalate joi seara în Piața Constituției. Potrivit edilului, vor fi folosite decoraţiunile pe care municipalitatea le are deja, iar acestea vor fi puse doar în zona centrală a oraşului.

Decorațiunile de Crăciun, montate în BucureștiFoto: Facebook - Nicusor Dan

„Am început montarea decorațiunilor de Crăciun în București. Primele luminițe au fost montate în Piața Constituției, urmând să le instalăm pe toate până la sfârșitul lui noiembrie”, a anunțat Nicușor Dan într-o postare pe Facebook, joi seară.

„Vom folosi decorațiunile pe care le avem deja și ne vom limita la ornamente pentru zona centrală a orașului. O operațiune pentru care în trecut Primăria Generală plătea 9 milioane de lei se va face în acest an cu doar 1 milion de lei”, a mai precizat edilul Capitalei.

Nicușor Dan menționează totuși că sunt pregătite „și alte surprize de sărbători - tot cu cheltuieli reduse din partea PMB, dar cu implicarea mai puternică a agenților economici privați”, și că va reveni cu detalii despre acestea în zilele viitoare.