Sectorul 2 a fost împărțit în 46 de cvartale, anunță primarul Radu Mihaiu, el spunând că sunt comunități delimitate de bulevarde/străzi mari care se confruntă, în majoritatea cazurilor, cu același set de probleme.

HotNews.roFoto: Hotnews

Mihaiu spune că s-a recurs la împărțirea sectorului în cvartale pentru o mai mare eficiență, iar zonele nu au fost alese întâmplător, fiind comunități delimitate de bulevarde/străzi mari și se confruntă, în majoritatea cazurilor, cu același set de probleme.

Lucrăm pe acest model de luni bune și reușim astfel să ne concentrăm resursele astfel încât să facem o diferență palpabilă, susține primarul Sectorului 2.

El anunță că începând de astăzi Primăria va organiza întâlniri regulate în fiecare cvartal, în zilele de marți și vineri, de la ora 16.00.

Întâlnirile vor începe cu Cvartalul 1: Parcul Icoanei, iar următoarea dezbatere cu cetățenii este programată pentru marți, 2 noiembrie, în Cvartalul 2: de la ora 16.00 în mini-parcul Rosetti intersecție cu Tudor Arghezi, iar de la 17.00 în părculețul de pe Eminescu 153. Vineri, 5 noiembrie, ora 16:00, Cvartal 3: parcul Popa Soare, parcul Sfântul Ștefan și ultima oprire la miniparcul Popa Nan.