Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că există riscul ca centrul de vaccinare de la Romexpo să fie închis pentru că proiectul de rectificare bugetară a fost respins în ședința de Consiliu Local.

Clotilde ArmandFoto: Agerpres

Potrivit acesteia, centrul de vaccinare de la Romexpo ar putea fi închis din cauză că rectificarea bugetară nu a fost votată de consilierii PNL și PSD, iar ca urmare nu vor putea fi plătite cheltuielile.

  • ”Ceea ce au făcut astăzi acești consilieri inconștienți se pedepsește prin lege (zădărnicirea combaterii bolilor) - în plin val patru al pandemiei de Covid 19 și într-o capitală care a intrat în scenariul roșu din cauza numărului de noi infectări cu Covid 19”, a scris Armand pe
    • Facebook.

Ea a spus că în proiectul de rectificare bugetară mai erau cuprinse toate solicitările de investiţii, reparaţii şi achiziţii ale unităţilor de învăţământ din Sectorul 1, conform solicitărilor făcute de directorii şcolilor.

Clotilde Armand a menţionat că, de exemplu, Colegiul Naţional de Muzică "George Enescu" a solicitat 2 milioane de lei pentru achiziţionarea de instrumente muzicale pentru desfăşurarea de cursuri în noua clădire deschisă curând în fostul sediu ADP Sector 1.

  • ”Aceasta este realitatea din primărie. Așa se răzbună PNL și PSD pe elevi, așa funcționează USL în Sectorul 1.
  • Spunea așa dl. Cîțu în urmă cu câteva zile: "A negocia cu PSD înseamnă a negocia împotriva poporului român." Zis și făcut. Asta a făcut PNL acum. Dle. Președinte Klaus Iohannis, să știți că #RomâniaEducată este doar un slogan pentru colegii dvs. din PNL.
  • PS: în imagine aveți un biblioraft cu toate solicitările de investiții de la școlile din sector. Să-i lămurească acum dl. Florin Cîţu pe elevi și pe părinți de ce n-au mobilier și instrumente. De ce nu se fac învestiții în școli. Rușine, PNL”, a mai spus primarul Sectorului 1.