Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că un angajat de la Urbanism a fost abordat în trafic de un dezvoltator imobiliar care i-a aruncat un plic cu bani pe geamul mașinii, la semafor, iar funcționarul a anunțat Poliția. "La Urbanism nu mai merge cu <<înțelegeri>> în afara legii, autorizații cumpărate prin parcarea primăriei de la foști funcționari, nu mai merge cu autorizații pentru construcțiile ilegale", susține Clotilde Armand.

Clotilde ArmandFoto: Agerpres
  • "<<’Bă! Nu mai merge cu ăștia!>> – este expresia auzită de mine în dimineața aceasta lângă primărie. Expresia unui domn care discuta la telefon <> cu altcineva. Într-adevăr, nu mai merge cu noi.
  • La Urbanism nu mai merge cu <<înțelegeri>> în afara legii, autorizații cumpărate prin parcarea primăriei de la foști funcționari, nu mai merge cu autorizații pentru construcțiile ilegale", susține Clotilde Armand, într-un mesaj postat vineri pe Facebook.

Ea relatează "un exemplu destul de șocant", susținând că, în urmă cu câteva zile, un angajat al Primăriei Sector 1 de la Urbanism a fost abordat în trafic de un dezvoltator imobiliar care i-ar fi aruncat un plic cu bani pe geamul mașinii. Totul s-ar fi petrecut în trafic, la semafor.

După acest incident, funcționarul a mers la poliție, a predat acel plic în care erau bani, iar poliția și-a făcut treaba, spune primarul Sectorului 1.

  • "Cam asta se întâmplă de când am venit în primărie și de asta <>. Pentru că mai există și funcționari drepți care realizează că nimeni nu este mai presus de lege și cinstea este cea mai puternică armă a lor", adaugă Clotilde Armand.