Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a publicat luni, pe Facebook o fotografie care "a răsărit peste noapte" în cartierul Giulești, spunând că nu are niciun fel de autorizație. Ea afirmă că Poliția Locală a oprit lucrările și l-a amendat pe proprietar cu 30.000 de lei, iar dacă acesta nu intră în legalitate, vila va fi demolată.

vila fara autorizatie in GiulestiFoto: Facebook Clotilde Armand
  • "Ce vedeți în fotografii este o vilă construită fără autorizație, care a răsărit peste noapte în cartierul Giulești. Proprietarul a demolat casa veche și a construit un imobil cu etaj. Doar că nu există avize pentru desființarea vechiului imobil, nici pentru edificarea celui nou. Ilegalități în serie. Așa ceva nu mai poate fi tolerat în Sectorul 1. Legea privind amenajarea teritoriului şi urbanismul trebuie respectată.
  • Poliția Locală a oprit lucrările și l-a amendat pe proprietar cu 30.000 de lei. Are la dispoziție șase luni să intre în legalitate, iar dacă nu face acest lucru riscă dosar penal și demolarea vilei. Polițiștii locali de la Disciplina în Construcții au dat săptămâna trecută 11 contravenții, în valoare totală de 99.000 lei. Aviz amatorilor!", a scris Armand pe Facebook.