Directoarea Administrației Domeniului Public Sector 1 a demisionat, la cererea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care anunță că va formula plângere penală pe numele acesteia, pentru abuz în serviciu și delapidare. Clotilde Armand spune că directoarea ADP folosea resursele instituției pentru a-și construi o anexă la vila ei.

Clotilde ArmandFoto: Agerpres
  • "Obiceiurile vechi dispar greu. Am cerut și primit demisia directoarei Administrației Domeniului Public Sector 1. Am descoperit că în loc să se ocupe de întreținerea spațiilor verzi, folosea resursele instituției (materiale, utilaje și muncitori) pentru a-și construi o anexă la vila ei.
  • Astăzi voi înainta către procurori plângerea penală pentru abuz în serviciu și delapidare. Să fie foarte clar pentru toți angajații: toleranță zero la corupție în Primăria Sectorului 1", a scris Clotilde Armand, vineri, pe Facebook.

Ea spune că în această ’’importantă operațiune’’ ar fi implicat și fratele unui lider de sindicat, apropiat de fostul primar PSD Dan Tudorache, angajat al ADP, care contestă deciziile de reorganizare a primăriei și strânge semnături pentru "un fel pseudo-referendum inițiat de PSD de demitere a primarului".