Criza gunoiului din Sectorul 1: Prefectul Capitalei respinge cererea primarului Clotilde Armand de a institui stare de alertă în sector: Nu este un pericol iminent

de I.H.     HotNews.ro
Joi, 10 iunie 2021, 12:41 Actualitate | Administratie Locala


​​Clotilde Armand
Foto: Facebook - Clotilde Armand
Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat joi că nu își va da acordul pentru instituirea stării de alertă în Sectorul 1, așa cum a cerut Clotilde Armand încă de săptămâna trecută. Prefectul susține că "amenințarea nu este suficient de gravă" pentru a fi luate măsuri de urgență. Reamintim că primarul Sectorului 1 se află în conflict cu operatorul de salubritate Romprest. Clotilde Armand nu dorește să plătească sumele cerute de Romprest, reclamând să tarifele sunt supraevaluate, motiv pentru care mai multe zile la rând nu a fost ridicat gunoiul din Sectorul 1.

Prefectul Capitalei: Ameninţarea nu este suficient de gravă pentru măsuri de urgenţăPrefectul susține că din notele de constatare ale Gărzii de Mediu reiese că nu se justifică declararea stării de alertă.
 • "Din notele de constatare primite de la aceste autorităţi nu rezultă că există un pericol iminent, drept pentru care nu este îndeplinită a doua condiţie prevăzute de lege pentru a exprima acordul cu privire la starea de alertă.
 • Ameninţarea nu este suficient de gravă pentru măsuri de urgenţă, excepţionale pentru înlăturarea situaţiei. Voi continua să caut soluţii împreună cu Primăria sectorului 1 şi cu prestatorul. În acest moment, nu pot da acordul pentru solicitarea Sectorului 1.
 • Există disfuncţionalităţi în serviciul public de salubrizare, este un lucru evident pentru toată lumea şi de aceea eu voi continua să caut soluţii împreună cu Primăria Sectorului 1 şi cu prestatorul în aşa fel încât disconfortul pentru cetăţeni să fie cât mai mic", a afirmat Alin Stoica, citat de News.ro.
El a spus că "într-o oră, două" va veni cu o soluţie care să nu implice acordul Romprest: "Sectorul 1 doreşte să plătească către sortatori direct, însă trebuie să ne uităm la toate obligaţiile legale de a se face acest lucru fără acordul Romprest. Ne uităm la o soluţie care să implice şi consiliul local Sector 1”.

Întrebat cum a reacţionat Clotilde Armand atunci când i-a comunicat decizia că nu se impune declararea stării de alertă în Sectorul 1, Alin Stoica a răspuns: "Eu am fost în legătură tot timpul cu toate părţile, inclusiv cu doamna primar. Având în vedere că acestea sunt prevederile legale, nu am cum să trec peste ele. Conform declaraţiilor prestatorului, această prestează mereu şi e vorba de incapacitatea sortatorului”.

Clotilde Armand a cerut Prefecturii încă de vineri, 4 iunie, să fie declarată stare de alertă în sector din cauza situației sanitare. Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a asanunțat atunci că va lua decizia după ce va primi o analiză din partea DSP și a Gărzii de Mediu.


Cele două părți nu au reușit să ajungă la un acord. La discuțiile de marți seară cu Clotilde Armand și cu reprezentanții Romprest, prefectul Capitalei a propus ca, pentru a asigura continuitatea serviciului de salubrizare, Primăria Sectorului 1 să poată să plătească direct sortatorii, astfel încât să nu mai existe blocaj în lanțul de colectare și transport. Romprest a fost de acord cu propunerea, doar cu condiția ca Primăria Sectorului 1 să le achite facturile aflate în dispută, iar Clotilde Armand nu a acceptat.

Clotilde Armand a anunţat, miercuri, că a cerut Autorității Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC) ridicarea licenţei companiei Romprest. Ea a continuat să acuze "șantajul total inacceptabil" din partea firmei de salubrizare, spunând că "în orice capitală europeană acesta ar fi fost oprit" și a insistat ca în Sectorul 1 să fie declarată stare de alertă sanitară pentru 30 de zile, care i-ar permite să aducă o nouă firmă de salubrizare în sector: "În 30 de zile se poate termina acest șantaj intolerabil". Clotilde Armand a mai spus că sunt mai multe variante pentru rezilierea contractului, iar cel mai ușor ar fi ca licența să fie ridicată.

În acest conflict a intervenit și premierul Florin Cîțu, care a spus miercuri că "cetățenii Bucureștiului nu trebuie să sufere de pe urma unei dispute". Premierul a anunțat că a avut, miercuri, o discuție cu prefectul Bucureștiului și că este important ca angajamentele să fie respectate atât de către operatorul de salubritate, cât și de către primărie.

"Până la o decizie în instanță, și prestatorul de servicii, și primăria, toată lumea, trebuie să respecte angajamentele și după aceea vedem deciziile în instanță. Am avut o discuție și cu prefectul astăzi. Lucrurile sunt puțin complicate, nu știu dacă intervenția mea este salutară, dar este important să se respecte contractele, și la prestator, și la primărie. Sunt contracte semnate, sunt contracte în vigoare. Până la decizia instanței, și de-o parte, și de alta, trebuie respectate contractele", a declarat premierul, la finalul ședinței Guvernului de miercuri.

El a spus că ceea ce vedem la Sectorul 1 "nu este în regulă" și că speră ca reprezentanții Gărzii de Mediu să își facă datoria și în cazul în care găsește vinovați, să-i amendeze.

Scandalul dintre Romprest și Primăria Sectorului 1 al Capitalei este doar cel mai recent act al unui război care durează de aproape 15 ani, de când Romprest asigură salubrizarea acolo. Acum, conflictul a izbucnit la finalul lunii mai, când Romprest a oprit colectarea gunoiului în sectorul 1, pe motiv că primăria nu i-ar fi plătit facturile.

CITEȘTE ȘI:
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

6269 vizualizari

 • +17 (59 voturi)    
  Lupta lui Clotilde NU e cu Romprest ci cu PSD (Joi, 10 iunie 2021, 12:45)

  Gryphus [utilizator]

  Romprest e o companie a unor PSD-isti

  deci practic PSD sifoneaza banii locuitorilor sectorului 1 prin contracte supraevaluate (200 mii euro /zi pt gunoi)
  • +6 (26 voturi)    
   hmm (Joi, 10 iunie 2021, 13:07)

   dum_i [utilizator] i-a raspuns lui Gryphus

   din pacate, mafia e a unor USLAMISTI

   PNL prin mafiotul chiliman a dat contractul. PSD prin mafiotul tudorache l-a "imbunatatie"

   USLAMUL fura 200 milioane pe an si detine majoritatea un consiliu fara de care nu se face numic.

   Un sfat, uitati-va pe profilui lui burduja de pe facebook sa vedeti cu ce se ocupa mafia penele sector 1. Ca sa vedeti cam ce promitator e viitorul penele.

   Aceeasi mizerie!
  • +3 (19 voturi)    
   Hai sa nu subestimam gloata (Joi, 10 iunie 2021, 13:21)

   imi_pasa_de_romania [utilizator] i-a raspuns lui Gryphus

   E copilul unor USListi. Pana una alta, PNL a aprobat contractul in forma initiala, iar apoi au fost toti de acord cu umflarile din pix.

   Din pacate PNL nu a ezitat sa demonstreze ca e altfel decat PSD doar prin vorbe, la fapte e zero.
  • +2 (24 voturi)    
   Amice, esti idiot (Joi, 10 iunie 2021, 13:35)

   sictirit [utilizator] i-a raspuns lui Gryphus

   Ia si citeste cine a dat modificat indicele de calculare a tarifelor Romprest. Si pentru ca tu esti batut in cap tot PSD-ul este de vina.

   https://www.g4media.ro/primarul-sectorului-1-clotilde-armand-acuza-firma-de-salubritate-romprest-ca-factureaza-servicii-la-suprapret-romprest-or-mai-fi-una-doua-strazi-cu-sens-unic-pe-care-s-a-trecut-o-singura-data-d.html
  • -11 (27 voturi)    
   Da, e o lupta oarba (Joi, 10 iunie 2021, 13:54)

   Unforgiven [utilizator] i-a raspuns lui Gryphus

   Dusa de Clotilda contra unei imaginatii, contra unor halucinatii cu niste siluete a unor PSD-isti prezente in visele doamnei prin jurul ei, iar ea se lupta cu imaginatiile inchipuite, obsesii vechi patologice prezente pe la toti USR-istii.

   Se lupta cu PSD-istii, dar contra societatii, pentru ca cine are de pierdut din toata mascarada asta?

   Toata tara va ajunge o mizerie cu astfel de securisti la putere, pentru ca singurul lor interes este sa-si faca campanie electorala de imagine pe tot parcursul mandatului, ca ei au nevoie de sustinere de la rezistii fanatici, poate asa vor fi mai multi care sa-i voteze in viziunea lor aia bolnava.
   • +3 (5 voturi)    
    Cu alte cuvinte... (Joi, 10 iunie 2021, 16:12)

    Laurentiu78 [utilizator] i-a raspuns lui Unforgiven

    noi astia din sectorul 1 ar trebui sa tacem si sa inghitem si sa fim de acord sa platim de 5 ori mai mult decat media nationala nu?!

    Frumoasa gandire!
    • -2 (2 voturi)    
     Exact (Vineri, 11 iunie 2021, 10:11)

     Unforgiven [utilizator] i-a raspuns lui Laurentiu78

     Daca nu-ti convine in sectorul 1, te poti duce in alte sectoare unde salubrizarea este mai scumpa, sau in alte localitati din tara unde o fi mai ieftina.

     Nu te mai uita in gura Clotildei care behaie lozinci zi si noapte.
  • +4 (24 voturi)    
   Romprest e al lui Chiliman, adica PNL. PNL+PSD=USL (Joi, 10 iunie 2021, 14:00)

   Miky60 [utilizator] i-a raspuns lui Gryphus

   De fapt, lupta doameni Clotilde Armand este cu toata mafia transpartida si trans-comerciala si caracatitele ei peste tot!
   Romprest a fost adus de Chiliman, de PNL si caracatitele lui Romprest au ajust si la Ploiesti si la Cluj, fiefuri PNL!
   USL, adica mafia PNL+PSD, traieste!
  • +6 (18 voturi)    
   Prefectul este un alt Mircea Toma (Joi, 10 iunie 2021, 14:32)

   Cozmin II [utilizator] i-a raspuns lui Gryphus

   Prefectul este probabil tot un Mircea Toma, de la CNA.
   Prefectul nu a inteles ca era nevoie de declararea Starii de alerta, pentru a rezilia contractul cu Romprest.
   Prefectul s-a prefacut ca se consulta cu niste Autoritati locale, dominate de psd, daca sa declare sau nu Starea de alerta. Bineinteles ca cei intrebati au spus ca nu este cazul.
   La fel a facut Ministrul Muncii, i-a intrebat pe cei care primesc pensii speciale, ce parere au. Bineinteles ca cei intrebati au spus ca pensiile speciale sunt absolut necesare, ca trebuie sa fie mentinute sau chiar majorate.
 • -6 (52 voturi)    
  Iar încep pluseriștii să se agite (Joi, 10 iunie 2021, 12:46)

  Lovercraft [utilizator]

  crezând că Alin Stoica e din PNL și susține mafia :)
  • -3 (15 voturi)    
   hehe (Joi, 10 iunie 2021, 14:16)

   transpenibilus [utilizator] i-a raspuns lui Lovercraft

   Nu mai tare decat postacii #ciumarosie :)))
   Cate comentarii ai bagat deja azi, vreo 30-40?
   Toata grupa de troli de serviciu cred ca ati scris deja azi vreo 500 de comentarii.
   Si cica nu stiu cine se agita...
   • 0 (4 voturi)    
    "Rusii E rai"... (Joi, 10 iunie 2021, 16:27)

    newlook [utilizator] i-a raspuns lui transpenibilus

    "Rusii E rai" si "Toti e rusi"...nu iesi din tipar!
    Baga!
 • +6 (36 voturi)    
  Alin Stoica este de la PLUS, un fel de P$D (Joi, 10 iunie 2021, 12:48)

  un domn [utilizator]

  practic Dacian Ciolosh ii arata lui Dan Barna ca joaca NU se opreste aici !
 • +10 (40 voturi)    
  PNL + PSD = USL (Joi, 10 iunie 2021, 12:51)

  Atoatestiutorul [utilizator]

  USL, nu USR. Nu i-am votat pe USR ca sunt slabi (cand s-a respins chestia cu specialele tranteam imediat guvernul fara mila) dar cu cat inaintam imi dau seama ca am avut dreptate sa nu votez de nici o culoare PNL. Pentru mine, de la Crin Antonescu incoace (cu Chiolhanis in echipa) sunt EXACT acelasi lucru ca PSD, car enu vor sa rupa lantul slabiciunilor si al coruptiei in tara.
  Din pacate, USR, desi are ceva parghii nu le foloseste eficient. Chestia asta e de nogociere la nivel de coalitie. Madama asta trebuie ajutata si nimic mai mult. Rapid si la obiect, restul se rezolva mai departe.
  • +7 (13 voturi)    
   poate ca ai dreptate (Joi, 10 iunie 2021, 13:49)

   transalpinarum [utilizator] i-a raspuns lui Atoatestiutorul

   Dar avand in vedere ca acest contract a fost semnat de un primar PNL, e clar ca sunt si ei mufati puternic la sifonul cu bani al sect 1. Practic, USR joaca singur, iar lui Alin Stoica ii tremura izmenele pe el. Chiar asa, ce il recomanda pe Alin Stoica la functia de prefect? Cine este Alin Stoica? Poate il reztinem de la alte probleme, in afara prefecturii, care sunt f. importante ptr dansul...
   • -2 (4 voturi)    
    E rus, bineinteles! (Joi, 10 iunie 2021, 16:29)

    newlook [utilizator] i-a raspuns lui transalpinarum

    "Cine este Alin Stoica?"
    E rus, bineinteles!
 • +8 (14 voturi)    
  prefectul (Joi, 10 iunie 2021, 13:00)

  freestyle [utilizator]

  nu este de la plus? clotilde ramane singura?
 • +1 (11 voturi)    
  si lumea din s1 (Joi, 10 iunie 2021, 13:02)

  unusiunu [utilizator]

  doarme in bascheti, le convine.un primar nu poate sa faca chiar tot fara suport civic care nu exista
 • -10 (22 voturi)    
  hai odata cu referendumul! (Joi, 10 iunie 2021, 13:17)

  El Ciupacabra [utilizator]

  De ce nu se initiaza mai repede acel referendum pentru demiterea acestui personaj sinistru? Frauda electorala nu e un motiv suficient? Dezastrul provocat de criza gunoaielor va place? Sper ca sectorul 1 sa se debaraseze urgent de iresponsabila asta, al carei loc este la puscarie, iar nu la primarie!
  • +3 (11 voturi)    
   hehe (Joi, 10 iunie 2021, 14:17)

   transpenibilus [utilizator] i-a raspuns lui El Ciupacabra

   Pentru ca doar voi, pesedistii, vreti asa ceva. Adica vreo 9 % din populatia S1
 • +7 (19 voturi)    
  bun si care e solutia?! (Joi, 10 iunie 2021, 13:23)

  liviu_ [utilizator]

  sa dea sectorul 1 niste preturi MULT umflate fata de pretul real?!

  d c nu intervine justitia in aceasta situatie?!

  practic toata lumea o lasa singura pe Clotilde si stau si ma intreb d c?! E o persoana atat de incomoda pentu hoti?!
  • +1 (9 voturi)    
   chiar de ce (Joi, 10 iunie 2021, 14:16)

   freestyle [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   ramane clotilde singura? numai ca este incomoda pentru hoti, cum spui tu? sau mai este ceva? daca nu are dreptate? sau poate este ceva ce nu stim noi. nu l-am auzit pe barna ca spune ceva si el este seful de partid al clotildei. de la plus a venit raspunsul prin vocea prefectului.
  • 0 (12 voturi)    
   Asta e o întrebare foarte bună (Joi, 10 iunie 2021, 14:37)

   Amerlocu [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   Ea e primăreasă de vreo 8-9 luni. Era de așteptat să dea în judecată firma mafiotă. dacă era conștientă că sunt ilegalități.

   Partea amuzantă e că nedându-i în judecată îi ajută. Ăia au toate șansele să câștigea în justiție despăgubiri cât China tocmai din cauză că primăreasa le-a blocat plățile fără a lansa în prealabil o acțiune în justiție. Stai și teîntrebi ea pentru cine lucrează?
   • 0 (4 voturi)    
    Minusuri (Joi, 10 iunie 2021, 16:24)

    Soarele [utilizator] i-a raspuns lui Amerlocu

    ... când vajnicii luptători pe HotNews nu suportă o părere bine argumentată care este contrară opiniei lor. Opinie turnată în beton. Beton care este ceea ce a devenit substanța de pe suprafața creierelor lor.
    Hai NATO! Jos PeSeDe!
   • -1 (7 voturi)    
    E clar, esti rus! (Joi, 10 iunie 2021, 16:31)

    newlook [utilizator] i-a raspuns lui Amerlocu

    E clar, esti rus! Cu asa gandire...
   • +3 (3 voturi)    
    au castigat deja (Joi, 10 iunie 2021, 16:44)

    disraeli [utilizator] i-a raspuns lui Amerlocu

    pot sa execute coniliul local. hotarare a instantei sector 1.
  • 0 (6 voturi)    
   Toti E rusi! (Joi, 10 iunie 2021, 16:30)

   newlook [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   "practic toata lumea o lasa singura pe Clotilde"
   Toti E rusi!
 • -3 (9 voturi)    
  Toata lumea (Joi, 10 iunie 2021, 13:32)

  noi2013 [utilizator]

  cauta solutii, mai putin pe cele legale.....
 • +9 (25 voturi)    
  Clotilde e de doua ori mai barbat ca prefectu' (Joi, 10 iunie 2021, 13:36)

  mircea112 [utilizator]

  Prefectul lui peste prajit nici cand a fost cu teroristii de la metrou care au oprit traficul nu s-a bagat.

  PNL-ului ii convine discreditarea USR-PLUS ca apoi sa reformeze alaturi de PSD, vechiul USL.

  Pentru cine nu crede asta, sa se uite ca deja Campeanu'
  fost prim-ministru PSD este vioara principala in PNL.
  • -2 (4 voturi)    
   E rus si ala. Da' in ce realitate...? (Joi, 10 iunie 2021, 16:33)

   newlook [utilizator] i-a raspuns lui mircea112

   "Pentru cine nu crede asta, sa se uite ca deja Campeanu'
   fost prim-ministru PSD "
   ===============================
   E rus si ala. Da' in ce realitate a matale a fost Campeanu prim-ministru?
 • +2 (14 voturi)    
  prefectul e de la PLUSSS (Joi, 10 iunie 2021, 13:44)

  mmmircea [utilizator]

  Ciolos joaca tare. Danut refuza sa se retraga din cursa.
 • +13 (21 voturi)    
  Bărbatul rromânesc (Joi, 10 iunie 2021, 13:49)

  fdaniel [utilizator]

  Privind în istorie îmi pare că unele dintre cele mai puternice figuri masculine sunt Vitoria Lipan și Elisabeta Rizea....
  Toate postările referitoare la Primaria sect.1 abundă de comentaturi masculi cu ceafa groasă care-și expun complexele de inferioritate înjurând bălos o femeie .... care luptă.....
  Bravos națiune, halal să-ți fie!
  • 0 (0 voturi)    
   o comparatie jalnica (Luni, 14 iunie 2021, 14:01)

   El Ciupacabra [utilizator] i-a raspuns lui fdaniel

   Elisabeta Rizea este un erou al acestei tari. Clatita-i doar o frantuzoaica sarita de pe fix, intoarsa cu cheita de la spate de serviciile frantuzesti ale caror jocuri le face (vremelnic) in Romania. Va fi "istorie" curand. Dar realitatea trista ramane: sunt printre romani personaje ca tine. Culmea e ca si pentru astia ca voi s-a jertfit o Elisabeta Rizea.
 • +5 (15 voturi)    
  CÂŢI (Joi, 10 iunie 2021, 13:53)

  Pacala54 [utilizator]

  pnl-işti sunt în plată la Romprest, oare numai expsd-iştii traseişlti?
  • +1 (3 voturi)    
   Până una alta... (Joi, 10 iunie 2021, 15:57)

   Amerlocu [utilizator] i-a raspuns lui Pacala54

   Decretarea stării de urgență e blocată de prefectul PLUSac al capitalei. L-o fi îndopând Romprest și pe el?!
 • -9 (19 voturi)    
  despre zoe (Joi, 10 iunie 2021, 13:59)

  costelo999 [utilizator]

  ce n'est pas possible de saboter zoe plusere, elle n'a pas non plus le soutien de la coalition, alors qui soutient zoe ? les résidents nageant dans les ordures ou parmi les urnes ? Le français par l'image
 • 0 (4 voturi)    
  Despre Clotilde (Joi, 10 iunie 2021, 15:05)

  slakeritul [utilizator]

  Vorbele membrilor USR din sectorul 1 care erau in opozite cu Clotilde in interiorul partidului au prezis de ce va fi in stare Clotilde. Mult scandal si vorbaraie, mai putin fapte.

  Vrei sa te lupti cu PSD? Pai pune mana si fa treaba si arata-le si votantilor psd-isti din sector ce se poate face cand nu e PSD la butoane. Scandal si panarama zilnica la televizor o fi strangand niste voturi, dar voturile alea sunt minoritare si deja majoritatea din sector vrea curatenie in primul rand. Contractlele unde partile nu se inteleg se desfac in instanta, nu la TV, aia e democratie.

  La treaba Clotilde si pana una alta rezolva cumva gunoiul in sector. Ca pana acum de facto contractul ala cu Romprest e suspdenat, deci pe cine ne aduci sa ne stranga gunoiul in locul lor?
 • -1 (5 voturi)    
  Madam Clautilde să învețe (Joi, 10 iunie 2021, 15:27)

  galeo [utilizator]

  De la primarul Băluța de la sectorul 4, unde contractele de salubrizare sunt făcute de asociațiile de proprietari, nu de primărie.
 • -1 (5 voturi)    
  Absolut fabulos (Joi, 10 iunie 2021, 15:30)

  dx [utilizator]

  Nu inteleg cu duduia asta mai are suport dincolo de cel platit. Inteleg postacii, inteleg lipitorile rezist, dar oameni normali la cap, ce locuiesc in sector, nu au cum sa o sustina.
  Demesia #faclotildo! Nulitate absoluta, hoata fara margini si scrupute. Esi o mpostoare.
 • +2 (4 voturi)    
  Mama ce ajutor inter-coalitie! (Joi, 10 iunie 2021, 15:32)

  trem [utilizator]

  Don Prefect pai daca nu o ajuta nici unul din voi - astia din Coalitie - pe femeia asta care chiar nu pare nebuna avand in vedere ce bani se duceau la romprest....apoi cine o ajuta? Femeia chiar pare sa fie bine intentionata....si voi/tu ce faceti? O ajutati sa se duca singura la vale....cam de cacao comportamentul.
 • -3 (7 voturi)    
  Plusul da cu "minus"!?! (Joi, 10 iunie 2021, 15:47)

  FortApache [utilizator]

  Daca madam Clotilde nu se manifesta borderline schizofrenic si rezilia contractul cu mafia gunoaielor o credeam...insa m-a convins ca este o manevra personala din moment ce prefectul din propriul partid tocmai i-a dat cu flit iar ea continua schelalaiala pe Facebook
 • +2 (6 voturi)    
  Prefectule! Pe ce lume traiesti?!! (Joi, 10 iunie 2021, 15:55)

  subcultura [utilizator]

  Romprest nu presteaza nimic. Nu ridica gunoi nici acum, eu stau de 2 sapt cu gunoiul in strada, parca incepe sa miste deja si tu zici ca nu e suficient de grav?! Daca mai sta o saptamana merge singur la groapa!
  Se mai plimba cate o gunoiera, au trecut 2 azi pe strada, dar nu ridica nimic. Trec si masini albe inscriptionate Romprest, parca la panda, nu ridica nimic.

  S-au publicat si facturile alea, Primaria a platit serviciul de ridicare gunoi unde pretul e f mare, ce nu a platit intehral e "curatenia" strazilor unde s-a furat la greu. Deci Romprest nu are motiv sa nu plateasca sortatorii.

  Citu zice ca pana la o decizie in instanta (peste 3 ani adica) toata lumea trebuie sa respecte angajamentele, adica primaria sa plateasca. Asta e prim ministru in Romania.
  Pai dle prim-ministru, eu daca fac cu buna stiinta o cerere de restituire TVA sau impozit la stat gresita cu vreo cateva mii de lei, ajung la puscarie pt fals, uz de fals, evaziune etc.
  Daca Romprest umfla fictiv facturi, le platim si asteptam sa decida instanta daca au fost umflate? si mai vedem noi dupa aia? Cum sa plateasca functionarul public din primarie ceva ce stie ca e fals? e infractiune daca face asta la fel cum e infractiune si daca nu aplica deciziile Curtii de Conturi (cum e si in cazul de fata).
  Mi se pare ireal cum se poate petrece un furt in vazul lumii si pare ca majoritatea merg pe mana hotului.
  Cei mai tembeli la faza asta sunt locuitorii care zic ca nu ii intereseaza cat se plateste, lor sa li se ia gunoiul, plata e treaba Primariei. Insa, in acelasi timp vor si lucrari de asfaltare, locuri de joaca, parcuri, burse etc. Pai de unde nene daca i-ai ajutat pe aia sa fure?
  • 0 (4 voturi)    
   Prefectul e PLUSac de al vostru (Joi, 10 iunie 2021, 16:49)

   Amerlocu [utilizator] i-a raspuns lui subcultura

   Deci prefectul nu poate fi acuzat că „face jocurile PNL”.

   Problema e alta. Coana Clotilda țipă dar nu a dat Romprest în judecată până acum cu toate că e primăreasă de 8-9 luni. De ce nu a făcut-o? Umflarea facturilor e o ilegalitate gravă. Dacă era conștientă de așa ceva trebuia să-i acționeze în judecată pe vinovați, altfel devine și ea complice. Nu-i așa?
 • -1 (3 voturi)    
  nu-i pericol, numa la covrigi îi pericol iminent (Joi, 10 iunie 2021, 16:11)

  di livio [utilizator]

  stare de alertă pt 200 de asimptomatici pe zi, asta se poate, îi pericol iminent...da dacă toți oamenii, cu familii, cu copii, respiră non stop aer poluat,asta nu-i pericol iminent...păi să iasă armata ca anu trecut, să iasă taburili să adune gunoiu și să pună Bode imnu la megafoane, se îmbolnăvesc oamenii...se pare că nu va fi așa ceva, nu-i pericol iminent
 • +4 (8 voturi)    
  Alianta (Joi, 10 iunie 2021, 16:22)

  gaudi [utilizator]

  Cand Chiliman era primar , tudorache era viceprimar, si au facut gunoiul gratis in sect 1 ca sa nu vedem pretul, pe care il banuiam mare, dar nu de 6 ori mai mare decat in alte sectoare ! ( 120 lei/pers fata de 15-20 lei/pers in alte sectoare). Fiind 25% din cel mai mare buget al sectoarelor, e revoltator sa vezi cum fac unii miliardul pe luna,de la Monaco ! iar noi nu avem bani sa tundem iarba !


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by