Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea susține că Nicușor Dan îi blochează proiectele. Ea oferă exemplul ansamblului de locuințe sociale din Bulevardul Prelungirea Ghencea despre care spune că a fost lăsat de izbeliște.

HotNews.roFoto: Hotnews

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea susține că se alege praful de proiectul privind realizarea locuințelor sociale, relatează Mediafax.

„În ultimele 7 luni, am văzut cu mâhnire cum se alege praful de multe proiecte inițiate de mine și echipa mea, printre care și unul dintre proiectele mele de suflet pentru București: ansamblul de locuințe sociale din Bdul. Prelungirea Ghencea, nr. 322-326, lăsat acum de izbeliște. Noul primar nu este sensibil la suferința celor care și-au pus toate speranțele în Primăria Capitalei și care știau că, cel târziu în ianuarie-februarie anul acesta, se vor muta în apartamentele pentru care primiseră promisiune de repartiție”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Fostul primar anunță că reprezentanții PSD în Consiliul General vor depune amendamente pentru a permite reluarea lucrărilor.

„Am reușit să ridicăm aproape complet un prim imobil dintr-un ansamblu rezidențial de 8 blocuri și se făcuseră deja notele de repartiție pentru cele 114 apartamente ale construcției. Lucrările in șantier s-au oprit însă, fără nicio explicație, odată cu venirea lui Nicușor Dan la primărie. Colegii mei, consilierii generali ai PSD, vor depune un amendament la proiectul de buget al Capitalei, pentru a asigura finantarea în continuare a construcției”, a precizat Gabriela Firea.