Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îi amenință pe angajații care nu folosesc registrul de prezență că nu vor mai fi plătiți și anunță că a cerut și o verificare a modului în care se acordă concediile medicale.

Clotilde ArmandFoto: Agerpres

Clotilde Armand spune, într-un mesaj pe Facebook, că observă că unii angajați din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanță, iar locuitorii sectorului "sunt obligați să le plătească salariile pentru figurație sau ca să plece de la locul de muncă când au chef".

Ea afirmă că nu va tolera așa ceva, iar de astăzi toți funcționarii primăriei și din instituțiile subordonate care nu-și folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezență nu vor mai fi plătiți.

  • "E simplu: ești plătit cât muncești.
  • Un alt aspect: am trimis către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate o adresă să verifice și să ne comunice situația celor care folosesc concediile medicale. Avem multe suspiciuni că aceste concedii sunt folosite abuziv.
  • De asemenea, vom schimba regulamentul intern pentru ca în ziua de vineri să nu se mai lucreze până la ora 14.00. Să se lucreze până la ora 16.30. Așa cum e normal", susține Clotilde Armand.

Ea mai spune că există totuși și altfel de funcționari, care stau până seara și muncesc în locul celor absenți, iar "frustrarea este imensă atunci când unul muncește și zece privesc cu dispreț la el".