Primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, a semnalat vineri, pe Facebook, un "fenomen ciudat, inexplicabil logic": s-a umplut sectorul de lucrări în jurul gurilor de canal de pe bulevardele principale. Ciucu spune că Primăria nu a fost notificată de nimeni despre astfel de lucrări. Ulterior, el a anunțat că a dezlegat enigma, prin aplicația primăriei.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • "În Sectorul 6 se întâmplă un fenomen ciudat, inexplicabil d.p.d.v. logic. S-a umplut de astfel de lucrări, in jurul gurilor de canal de pe bulevardele principale. Pe noi nu ne-a notificat nimeni. Nu stim dacă le face Administrația Străzilor sau altcineva", a scris Ciucu, vineri, pe Facebook.

El spune că cele mai multe astfel de lucrări par evident inutile, iar "toată operatiunea pare un sabotaj la adresa primarului general sau cineva își face de lucru ca să deconteze niște lucrări aiurea".

  • "Cu oamenii lui Pandele si Firea nu vom face treabă.
  • Adiministrațiile PMB nu se simt niciodată datoare să înștiințeze si Primăria Sectorului 6 când fac lucrări, nu există o planificare si coordonare minimală, oricât m-aș strădui eu. Și toată lumea din Sectorul 6 mă întreabă pe mine, pentru că de obicei răspund", a scris Ciucu.

Edilul spune că a comandat o aplicație pentru a pune toate aceste lucrări pe o hartă, ca să știe ale cui sunt, "după ce poliția locală îi va identifica pe toți acești operatori scăpați din mână și necoordonați".

Primarul a revenit cu un update la postare, în care a anunțat că a dezlegat enigma: "Hai că am aflat, noroc cu aplicatia la care lucrăm la PS6. E Termoenergetica, salutari domnului Burghiu, finul doamnei Firea. Gata, au rezolvat cu termoficarea, la iarnă va fi bine. Cui or fi dat contractul?".