Primarul orașului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, i-a dat afară pe șefii Poliției Locale și ai Pieței pentru că nu s-au asigurat că sunt impuse regulile anti-Covid la principala piață a orașului. Lasconi a închis și piața până luni.

HotNews.roFoto: Hotnews

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a anunțat, duminică, că i-a destituit din funcții pe șeful Poliției Locale și pe cel al Pieței pentru că nu s-au asigurat că sunt impuse regulile anti-Covid la principala piață a orașului, relatează Mediafax. Lasconi a închis și piața până luni, pentru a lua măsurile de siguranță.

„La Câmpulung nu ne jucam cu sănătatea oamenilor. Am hotărât să închid piața centrală pentru că nu s-au respectat regulile. După cum știți, după ce săptămâna trecută am încercat să le redeschidem cu sprijinul prefectului, cu sprijinul DSP, al Jandarmeriei și al Poliției Municipale. Dar șeful piețelor nu a respectat regulile de a tăia cele două șiruri de geamuri pentru a se face circuit de aer. Tocmai din acest motiv l-am eliberat din funcție pe șeful pieței, dar și pe comandantul Poliției Locale, pentru că nu a asigurat pază, dezinfectant și termometru aici la intrare, așa cum trebuia făcut. Din păcate voi închide acum piața, o să o redeschidem mâine după ce se vor lua toate măsurile de siguranță. Pentru că aici nu merge și așa, ca până acum”, a anunțat Elena Lasconi.