Primăria Sectorului 1 va primi în administrare parcul și clubul sportiv Cireșarii de la Ministerul Educației, a anunțat miercuri instituția. După primirea în administrare Primăria Sectorului 1 va moderniza și reabilita baza sportivă pentru ca tinerii și copiii din această zonă administrativă să aibă condiții civilizate de practicare a sportului și mișcării în mijlocul naturii. În prezent, baza sportivă se află la Ministerul Educației și este în paragină.

Primarul Sectorului 1 si ministrul EducatieiFoto: Primaria sector 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a avut, în această dimineață, o întâlnire cu ministrul Educației și Cercetării, Monica Cristina Anisie, ocazie cu care a început demersurile pentru preluarea în administrare a bazei sportive.

“În nenumăratele discuții purtate cu locuitorii Sectorului 1, aceștia s-au plâns că baza sportivă Cireșarii se află într-o fază avansată de degradare, în timp ce copiii și tinerii au puține locuri unde să facă sport și mișcare în aer liber. Astăzi sunt în măsură să le dau o veste bună: vom primi în administrare, de la Ministerul Educației, baza sportivă Cireșarii pentru a o moderniza și reda circuitului public. Ne onorăm astfel angajamentele și începem să reconstruim Sectorul 1. Îi mulțumesc doamnei ministru Monica Anisie pentru înțelegere și colaborare!”, a declarat Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.