Nicușor Dan este din nou bruiat la o conferință de presă. De data aceasta de angajații Primăriei Sectorului 5, de pe mașinile de salubrizare, au claxonat fără oprire, astfel încât candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei să nu se poată auzi. În intersecție era și un polițist local al Primăriei Sector 5, care nu a intervenit, deși liniștea publică a fost perturbată. Primăria Sectorului 5 este condusă de Daniel Florea (PSD).

Nicusor Dan, sectorul 5Foto: Captura video

"Politia Locala Sector 5 trebuia să constate că a fost tulburata linistea publica, prin zgomutul utilajelor. I-am intrebat de ce nu asigura linistea publica. Voi depune plângere penală", a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan a mers la polițistul local să-l întrebe cum îl cheamă și de ce nu a intervenit, dar acesta a zis că explicațiile le va da Primăria. "Domnu deputat, haideți, puțină decență".

"Politia Locala Sector 5 trebuia să constate că a fost tulburata linistea publica, prin zgomutul utilajelor. I-am intrebat de ce nu asigura linistea publica. Voi depune plângere penală", a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan a mers la polițistul local să-l întrebe cum îl cheamă și de ce nu a intervenit, dar acesta a zis că explicațiile le va da Primăria: ”Domnu deputat, haideți, puțină decență”.

”Politia Locala Sector 5 trebuia să constate că a fost tulburată liniștea publică, prin zgomotul utilajelor. I-am intrebat de ce nu asigură liniștea publică. Voi depune plângere penală”, a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan a susținut conferința de presă la intersecția străzilor Progresul cuConstantin Istrati, iar în zonă se află o autobază a Sectorului 5. Tema: principalele subiecte de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu General, care are loc astăzi. Alături de mine sunt Stelian Bujduveanu ”Noi am ales acel loc pentru că acolo este o linie de cale ferată, unde se poate face metrou ușor, proiect ignorat de PUZ Sector 5. Acolo era un teren plin de gunoaie, dar până dimineață Primăria Sector 5 L-a curățat și au apărut acele mașini de salubrizare”, a declarat Nicușor Dan pentru HotNews.ro.

Întrebat ce părere are despre felul în care s-au desfășurat lucrurile la conferința de presă, Nicușor Dan a declarat: „Iată PSD-ul! PSD-ul mineriadelor, PSD-ul lui 10 august, care nu e în stare să asculte punctul de vedere contrar”.