USR și PLUS Vrancea au semnat o alianță la nivel local pentru alegerile locale și cheamă PNL la negociere, pentru a avea candidați comuni la Consiliul Județean și primării. Marian Oprișan (PSD) este președinte al Consiliului Județean Vrancea din anul 2000.

Marian OprisanFoto: Agerpres (editat)

”Suntem deschiși la o alianță anti-Oprișan cu PNL în Vrancea, o alianță fără nepotisme, fără condamnați penal, fără oameni care au fost implicați ori au făcut jocurile PSD. O alianță corectă bazată pe principii democrate, meritocratice, transparente, specifice unei societăți moderne. Am decis să mă implic alături de restul colegilor din județ în alegerile din acest an din Vrancea pentru că a venit momentul să pun umărul la dărâmarea structurii politico-economice a PSD ce-l are în frunte pe Marian Oprișan, structură care a distrus județul și a determinat tinerii să-și părăsească țara în lipsa oricărei speranțe de a se realiza aici.”, a declarat Liviu Mălureanu, candidatul Alianței USR PLUS la Consiliul Județean Vrancea.

”Scopul principal este acum să creăm o alianță puternică, cu viziune, care să se preocupe de oameni în mod real și constant. Nu suntem săraci, suntem doar prost administrați”, a declarat și Corina Atanasiu, candidata Alianței USR PLUS la Primăria Focșani.

Candidatul alianței USR-PLUS la președinția Consiliului Județean, Liviu Mălureanu, este de patru ani consilier local în Sectorul 3, iar candidatul la Primăria Focșani, Corina Atanasiu are o experiență în domeniul fondurilor europene adresate administrației publice și în domeniul educației naționale. Ambii provin din sectorul privat, iar USR este primul partid în care s-au înscris.