Primarul Robert Negoiță a fost surprins fără mască la Ședința Consiliului Local Sector 3, care s-a desfășurat miercuri la Școala Gimnazială de Arte nr. 5, în sala de festivități, cu participarea fizică a consilierilor locali, dar și a mai multor funcționari din Primărie. La fel a fost surprins și viceprimarul Elena Petrescu. Ambii s-au corectat și și-au pus măștile câteva minute mai târziu. Reamintim că în contextul epidemiei COVID, de pe 15 mai, purtarea măștii este obligatorie în spațiile închise.

Robert Negoita fara mascaFoto: Cezar Iacob

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a fost amendat de polițiști cu 10.000 de lei după ce în ziua de Paști s-a plimbat cu bicicleta prin parc, deși acesta era închis. Amendă a primit și iubita lui care îl însoțea.

​Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a reacționat după amenda de 10.000 de lei și spune că, deși nu a vrut să încalce ordonanța militară, își asumă că a greșit și va suporta consecințele. Mai mult, primarul spune că a fost neinspirat să o ia și pe prietena lui cu el, comentând că a fost „o idee nefericită de a îmbina utilul cu plăcutul”.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost surprins când se plimba cu bicicleta în Parcul Titan, în ziua de Paști, deși parcul este închis, iar cetățenii pot ieși din casă doar cu un motiv bine întemeiat.

Contactat de HotNews.ro, primarul a declarat că a ieșit la muncă, să inspecteze lucrările din parc, dar și din alte zone din sector, și și-a luat și iubita cu el.