Alexandru-Hazem Kansou a fost numit director general al Societății de Transport București. Decizia a fost luată de Consiliul de Administrație. El este unul dintre cei doi consilieri generali PNL care au fost excluși din partid în februarie, după ce au votat alături de PSD.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Consiliul de Administrație al Societății de Transport București s-a întrunit astăzi, 14 mai, și a decis numirea în funcția de director general a domnului Alexandru-Hazem Kansou, economist și fost consilier general al Municipiului București. Mandatul actualului director general are că scop îmbunătățirea transportului public în comun pe perioada pandemiei, precum și implementarea unor măsuri de siguranță pentru călători și conducătorii auto”, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Capitalei.

Mandatul fostului director, Andrei Creci, a ajuns la final, întrucât a ocupat provizoriu această funcție. Acesta va coordona activitatea Asociaţiei De Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetică Bucureşti-Ilfov, ocupând funcția de director general.