Actualizat

Avarie majoră în Capitală. Două sectoare au rămas sâmbătă fără apă caldă și căldură. Firea dă vina pe Guvernul PNL: „Atac la siguranta cetatenilor! Sabotaj!”/ Reacția ELCEN

de Red. știri     HotNews.ro
Sâmbătă, 8 februarie 2020, 13:38 Actualitate | Administratie Locala


Avarie RADET
Foto: Hotnews
Două sectoare ale Capitalei au rămas fără apă caldă și căldură după o avarie survenită la rețeaua de termoficare vineri noapte. Primarul Gabriela Firea a acuzat, sâmbătă, un ”sabotaj” al Electrocentrale București (ELCEN), aflată în subordinea Guvernului PNL. ”S-a <<gresit>> cu 20 de grade mai mult la livrarea agentului termic”, afirmă Firea. Directorul Termoenergetica, Alexandru Burghiu, a susținut și el varianta unui sabotaj: ”Este anormal să se întâmple așa ceva”. De partea cealaltă, ELCEN spune că de vină este rețeaua de termoficare a Capitalei care se află în pragul colapsului și acuză Primaria Capitalei că nu a realizat lucrările necesare de remediere.

„Atac la siguranța cetățenilor! Sabotaj față de bucureșteni, din partea Elcen, instituție în subordinea Guvernului PNL. S-a “greșit” cu 20 de grade mai mult la livrarea agentului termic, astfel încât s-a produs o avarie foarte gravă. Vom depune plângere penală pentru sabotarea sistemului centralizat de termoficare, care reprezintă infrastructură critică și trebuie asigurată continuitatea, conform legii”, a scris pe pagina sa de Facebook Gabriela Firea.

”Nu credem în varianta unei erori tehnice. Diferența de temperatură este mult prea mare iar tehnicienii care au făcut manevrele știau că vor provoca o mare avarie. Acest sabotaj vine la două zile după ce ministrul PNL al economiei a declarat că lucrează la o lege prin care Primăriei Capitalei să i se interzică plata subvenției pentru agentul termic, cu excepția unui număr mic de persoane”, susține primarul general.

Directorul Termoenergetica, Alexandru Burghiu, a susținut și el, într-o intervenție telefonică la Digi 24, varianta unui sabotaj: ”Este anormal să se întâmple așa ceva, vorbim de oameni care lucrează de zeci de ani în sistem. O diferență atât de mare, de 20% nu este ceva întâmplător.” Burghiu a spus că avaria a fost parțial izolată, astfel încât doar 300 de blocuri din sectoarele 2 și 3 să fie afectate și că problema ar urma să fie rezolvată până diseară.

Compania Municipală Termoenergetică București (CMTEB) a anunțat că, în urmă unor manevre efectuate de CET SUD, aparținând ELCEN - entitate aflată în subordinea Ministerului Economiei, manevre ce au constat în modificarea debitului ce a determinat creștea bruscă a temperaturii agentului termic solicitat cu aproape 20 de grade - au fost înregistrate fluctuații de presiune în sistemul de termoficare, care au produs o avarie la rețeaua primară ce alimentează Sectoarele 2 și 3 din Municipiul București.”

ELCEN: „Rețeaua de termoficare este în colaps, iar Primăria cheltuie sute de milioane de lei pe târguri, festivaluri și iepurași”

De cealaltă parte, Electrocentrale București (ELCEN) a reacționat și a transmis că „locuitorii din sectoarele 2 și 3 nu au apă caldă și căldură din cauza avariilor de pe rețeaua de termoficare aflată în responsabilitatea PMB și nu a unei creșteri tranzitorii de temperatură. (...) Ceea ce omite să sublinieze Primarul Capitalei, în mod intenționat, este faptul că sistemul de termoficare din București aflat în grija Primăriei Municipiului București este în prag de colaps”.

„În urma unei avarii produse ieri seară la ora 22:40 pe rețeaua de termoficare aparținând Termoenergetica (n.r. fosta RADET) aflată în subordinea Primăriei Municipiului Capitalei, a crescut debitul de apă de adaos la aproximativ 1000 de tone/h doar la CTE București Sud, iar presiunea pe conductele de retur a scăzut la un (1) bar, ceea ce a indicat apariția unei spărturi violente pe magistrala de termoficare nr. 2. Din acel moment, echipele ELCEN, în coordonare cu echipele Termoenergetica, au intervenit prompt și au început manevrele tehnice necesare într-o astfel de situație de avarie”, transmite ELCEN care acuză Primăria Capitalei că vrea să arunce vina pe ELCEN pentru avaria majoră din București.

„Parametrii agentului termic livrat din CTE București Sud înaintea apariției avariei pe rețeaua de transport exploatată de Termoenergetica s-au menținut constant la valorile solicitate de Termoenergetica prin nota telefonică, respectiv: 97-98 grade C, presiune tur: 4,2-4,3 bar, presiune retur: 1,6- 1,7 bar. La ora 08:45, în coordonare cu Termoenergetica, în contextul manevrelor tehnice efectuate, a avut loc o creștere tranzitorie de temperatură. Menționăm că nu au fost variații majore de presiune care ar fi putut genera avarii pe rețea”, transmite ELCEN.

„Locuitorii din sectoarele 2 și 3 nu au apă caldă și căldură din cauza avariilor de pe rețeaua de termoficare aflată în responsabilitatea PMB și nu a unei creșteri tranzitorii de temperatură, așa cum a insinuat Gabriela Firea într-o postare în spațiul public. În ciuda afirmațiilor tendențioase ale Primarului Capitalei, Gabriela Firea și a încercărilor disperate de a găsi un vinovat pentru situația dezastruoasă în care se află sistemul de termoficare, angajații ELCEN, în colaborare cu angajații Termoenergetica, au făcut tot ce-au putut pe tot parcursul nopții și în cursul zilei de astăzi, pentru ca situația să nu scape de sub control”, transmite Compania.

„Ceea ce omite să sublinieze Primarul Capitalei, în mod intenționat, este faptul că sistemul de termoficare din București aflat în grija Primăriei Municipiului București este în prag de colaps, că țevile sunt vechi și ruginite, iar pierderile de apă caldă pe rețea sunt imense. Din această cauză, avariile sunt din ce în ce mai dese, iar riscul unui colaps total e tot mai aproape de realitate. Doamna Primar mai omite să afirme că sunt necesare eforturi uriașe pentru a menține sistemul pe linia de plutire în situația dezastruoasă în care a ajuns”, potrivit comunicatului de presă transmis de ELCEN.

Potrivit companiei, rețelele de conducte au nevoie de reparații urgente, „nu de cârpeli, însă PMB alege să cheltuie sute de milioane de lei pe acțiuni de imagine, târguri, festivaluri și iepurași, ignorând cu bună știință problemele structurale. Mai mult decât atât, sistemul de termoficare din București riscă să fie compromis iremediabil, pentru că PMB nu își onorează obligațiile de plată pentru agentul termic destinat populației. Primarul Capitalei, preferă să-și concentreze atenția pe aspecte de natură politică ce nu au nicio legătură cu binele cetățenilor. Lansarea de informații false în spațiul public și crearea unor situații generatoare de haos și neîncredere, nu sunt deloc atuuri pentru o instituție al cărui obiectiv principal ar trebui să fie bunul mers al comunității pe care o păstorește”.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

34445 vizualizari

 • +76 (80 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 13:40)

  [anonim]

  • +49 (55 voturi)    
   este caz tipic (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 13:52)

   Dimijoarei_Obt [utilizator] i-a raspuns lui

   de Balaceanca !
  • -19 (27 voturi)    
   E plin de sabotori acolo. (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 14:40)

   Tayen [utilizator] i-a raspuns lui

   De la toate partidele.
   • +9 (11 voturi)    
    taci ... stai in frig si taci ! (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 21:31)

    Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui Tayen

    taci ... stai in frig si taci !
    • -2 (2 voturi)    
     Viermuș, tăticul tău e mitic. (Luni, 10 februarie 2020, 10:41)

     Tayen [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

     Eu nu sunt din Haules-Bucales ca tine!
  • +22 (22 voturi)    
   Firea Pandele - 3 ani vs. 3 luni de PNL (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 18:01)

   robyzs [utilizator] i-a raspuns lui

   Gabriela Vranceanu Firea timp de 3 ani cat a fost Primarul Capitalei a tocat banii pe firmele de partid, s-au inlocuit panselutele, s-au pus borduri peste borduri, Arcen a organizat concerte supraevaluate dar mai ales a refuzat sa rezolve problema caldurii in Bucuresti, dupa 3 ani Firea Pandele da vina pe guvernul PNL care a fost in functie 3 luni.
  • +6 (6 voturi)    
   referendum (Duminică, 9 februarie 2020, 15:09)

   robert.b [utilizator] i-a raspuns lui

   Imi doresc intens un referendum pentru demiterea acestui personaj hidos. Chiar de o fi cu numai 1 zi inainte sa dispara prin alegeri in pestera din care a iesit, si tot merita fiecare banut cheltuit!
 • +46 (52 voturi)    
  DUamna Gabi Si Mitraliera (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 13:42)

  un domn [utilizator]

  Teroristii din 22 12 1989 si Termoenergetica

  #catusheroz vrem pentru CoronaFIRus
  • +32 (34 voturi)    
   Gresit (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 14:21)

   imi_pasa_de_romania [utilizator] i-a raspuns lui un domn

   Duamna Gabi si Sarmulitza
 • +79 (83 voturi)    
  *Draga* noastră Firuța Șmenarova, (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 13:44)

  Rescator [utilizator]

  Locuiesc intr-un bloc de pe B-dul Unirii,rămas fără
  căldură și apă caldă,in cea mai friguroasă noapte
  din această iarnă(-8 grade).Cred că bați câmpii și
  inițiezi cel de-al 1000 -lea process din lunga ta carieră de procesomană de profesie și de mincinoasă
  congenitală.
 • +70 (74 voturi)    
  Femeia asta trebuie oprita imediat ! (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 13:45)

  BuzzBuzzard [utilizator]

  Nu are absolut nici un Dumnezeu ! Numai venin ii iese din orificiul bucal.
  • +37 (39 voturi)    
   pai, (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 13:50)

   Cezy [utilizator] i-a raspuns lui BuzzBuzzard

   nu mai bine la nino, nino! ?
  • +34 (40 voturi)    
   Ca pe vremea lui Ceusescu (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 14:06)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui BuzzBuzzard

   Dar cred ca e chiar mai rau: e ca pe vremea lui Firea ! Ceusescu a fost impuscat pentru frigul din case. Ce va urma?
 • +56 (58 voturi)    
  ! (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 13:45)

  chiuaua [utilizator]

  Fire se inseala iar.
  De vina este Ana Pauker si cei trei purcelusi .
 • +47 (53 voturi)    
  Firea eroina neamului (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 13:50)

  camistef [utilizator]

  Si mizeria din Sectorul 2 tot sabotaj si masinile parcate peste tot, tot sabotaj si traficul tot sabotaj. Mai are putin firea si ajunge sa ne spune ca au vrut s o lichideze 4 sabotori, cu sarma nu au reusit...
 • +40 (46 voturi)    
  Si delirul asta debil (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 13:51)

  sfarleaza [utilizator]

  Tine la prostime.
  Ar trebui acum plangere penala pentru calomnie sau marturie mincinoasa. N’are nici o dovada pentru ce minte? Cel putin o amenda usturatoare si ce mai vine la pachet in caz d’asta.
  • -41 (45 voturi)    
   Pai da (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 15:40)

   Unforgiven [utilizator] i-a raspuns lui sfarleaza

   Nu are dovezi, dar vede efectele, ca guvernul asta al vostru vi se pare ca e mai putin mincinos?

   Daca domina lichelele de dreapta impotriva celor de stanga, asta nu inseamna ca aveti dreptate si ca lichelele de dreapta ar fi mai presus decat cele de stanga, mai ales cand cele de dreapta sunt de 1000 de ori mai multe si cancerul este sistemic!
 • +7 (51 voturi)    
  Să plătească atât cât costă. (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 13:52)

  Tayen [utilizator]

  Ce-i cu atâtea subvenții la mitici?
  • +20 (56 voturi)    
   De aia (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 14:07)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui Tayen

   De aia voteaza miticii komunismul (= psd). CA le da subventii. Acu' sa se incalzeasca cu ce au votat!
   • -8 (32 voturi)    
    Păi cam așa. (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 14:39)

    Tayen [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

    Statul le subvenționează căldura și transportul iar ei se sparg în figuri în Poiana Bv. și pe Valea Prahovei.
  • +18 (20 voturi)    
   Mai slabiti-ma cu Miticii (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 21:08)

   Marinake [utilizator] i-a raspuns lui Tayen

   O parte importanta a cetățenilor Bucureștiului au centrale proprii pentru încălzire. Într-un fel asta face că sa creasca costurile gigacaloriei pentru că sunt mai puțini clienți.

   Nu mi-au plăcut niciodată tribalismele de genul "Banatul fruncea", "m-a făcut mama oltean", "mîndru că sunt român" (n-am auzit pe nimeni să zică mândru că sunt bărbat sau femeie) . Cretini sunt peste toț. La Bucuresti, statistic, mai mulți, unii get-beget, alții veniți din toate colturile țării.

   Ceea ce nu înțeleg cei ce comentează cum de s-au ales așa incompetenți PSD în București uita cum erau domnii Halaicu sau Viorel Lis.
   Dreapta in București a avut un capital de încredere nelimitat și a oferit numai hahalere. Băsescu a fost poate cel mai bun primar dintre cei de dreapta și de stinga.
   Restul - o dezamăgire.
   • -17 (19 voturi)    
    Basescu (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 22:10)

    Unforgiven [utilizator] i-a raspuns lui Marinake

    Ce proiecte de infrastructura importante a facut ca sa fie cel mai bun?
    • +6 (8 voturi)    
     L-a ingropat pe Mondialu (Duminică, 9 februarie 2020, 0:04)

     ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui Unforgiven

     e si asta ceva.
    • +6 (8 voturi)    
     Unforgiven, n-am zis că Băsescu a facut proiecte (Duminică, 9 februarie 2020, 1:33)

     Marinake [utilizator] i-a raspuns lui Unforgiven

     Am zis că a fost cel mai puțin rău dintr-o liota de incompetenți.
     • -8 (8 voturi)    
      Oare? (Duminică, 9 februarie 2020, 16:01)

      Unforgiven [utilizator] i-a raspuns lui Marinake

      Daca nu a facut mai nimic inseamna ca nu a fost bun, adica nu putem sa spunem ca a fost cel mai putin rau.

      Firea a facut mai mult decat Basescu pe infrastructura, deci putem spune ca este mai buna decat el.

      Dupa aia, Basescu a nenorocit justitia cu protocoalele de colaborare si alte mizerii atunci cand a ajuns presedinte, pentru ca justitia sa-i fie la picioare si sa controloze adversarii politici - mai ales PSD - cu ajutorul dosarelor politice, apucaturi preluate si de Iohannis si adunatura de impostori de dreapta!

      Apoi, cand PSD a ajuns in situatia de a repara urgia introdusa in justitie de catre mafia penelist-pedelista, au inceput protestele incultilor si necititilor de dreapta cu gandirea lor rudimentara si precara, in care tot ce zboara se mananca, asa incat orice reparare a absurditatilor din justitie sa fie deturnate spre ceea ce au dorit #coruptiarezist si impostura iohannist-securista de dreapta!
 • +45 (49 voturi)    
  Extrem de grav (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 14:01)

  ipolitic [utilizator]

  Daca elemente dusmanoase in slujba cercurilor imperialiste au indraznit sa creasca temperatura de la 10 grade la 30 de grade, e mai mult decat sabotaj. E un atac direct si indirect la entropia Generalului Primar .. aaa .. Primarului General. Medicamente...
  • +46 (46 voturi)    
   DUamna Gabi incalzeste PMB (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 14:13)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui ipolitic

   Cu Centrala Proprie ! Nu cumpara apa calda si caldura de la Termoenergetica !

   Asadar

   Nici DUamna Gabi CoronaFIRus nu crede in Termoenergetica dar ne pune pe noi sa platim prostiile ei !

   #catusheRoz vrem !
   • +23 (23 voturi)    
    ea se (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 17:50)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui un domn

    încălzește la caloriferul electric. Ăla din poză. Că e săracă. Că nu vrea răul ăla de horban să-i dea bani de la buget. Că ce dacă a cheltuit banii primiți deja pentru plata ELCEN-ului. Ce, nu i-a dat oamenilor? Pentru excursii în Grecia, spre exemplu? Că ea e societate de binefaceri, nu primărie. Ce-i aia primărie?
 • +39 (41 voturi)    
  si daca nu cresteau temperatura? (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 14:19)

  Antenistontel [utilizator]

  tot ii acuza firea de sabotaj, ca a venit gerul si agentul termic nu este suficient de cald!
  • +21 (21 voturi)    
   Problema (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 17:54)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui Antenistontel

   după mintea țaței, e că bandiții ăia de la ELCEN, care sunt în subordinea guvernului, deci a lui Orban, special au dat drumul la agentul termic misterios, cu 20 de grade Celsius mai mult, ca să se spargă țevile de transport ale agentului (al naibii agentul ăsta, o fi al lui Soros și ăsta).
  • -7 (7 voturi)    
   Si totusi (Duminică, 9 februarie 2020, 16:07)

   Unforgiven [utilizator] i-a raspuns lui Antenistontel

   De ce au crescut temperatura cu 20 de grade mai mult?

   Adica niciun semn de intrebare? Ok, o criticam pe Firea ca face declaratii aiuristice, dar in acelasi timp ii acoperim pe cei care au crescut temperatura mai mult decat ar fi trebuit?

   Bine, dar cum ramane problema cu temperatura?
   Sau avem nevoie sa pupam poalele idolilor nostri liberali pana la adanci batraneti, doar ca sa nu ii criticam, ca altfel nu mai sunt sfinti?

   De ce nu va faceti dragilor chip cioplit din Orban al vostru sa va inchinati la el indiferent de ceea ce va face? Si sa nu indrazniti sa-i criticati vreodata pe liberali, ca sa nu pateasca ceva sfintisorii de ei, nu cumva sa incremeneasca si sa se transforme de stana de piatra instantaneu ca slujitorii lor ce stau in genunchi pe online indraznesc sa scoata o vorbulita impotriva acestor ingeri neprihaniti!
 • +37 (39 voturi)    
  ! (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 14:21)

  chiuaua [utilizator]

  Duamna Firea, exact asa afirma si cetatenii locuitori ai acestui oras cand vedem neputinta dvs in tot ce inseamn administrarea lui :„Atac la siguranta cetatenilor! Sabotaj!”
 • +36 (38 voturi)    
  Cea mai buna aparare e...atacul (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 14:24)

  morometu [utilizator]

  Si manipularea! Cine este vinovat ca in loc sa se inlocuiasca tevile ne-am uitat la...beculete? Cine a bagat Radet in faliment si de ce? Restul e...cancan!
 • +46 (50 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 14:34)

  [anonim]

  • +14 (18 voturi)    
   Că bine zici. (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 15:18)

   Tayen [utilizator] i-a raspuns lui

   Acolo să meargă.
   • +11 (17 voturi)    
    dar cu picioarele inainte si cu flori la cap (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 17:18)

    revo [utilizator] i-a raspuns lui Tayen

    .
 • +34 (36 voturi)    
  Bravo, Firutza, i-ai demascat! (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 14:46)

  Mortaciune ambulanta [utilizator]

  I-ai demascat pe nemernicii de ciolanisti!

  Ticalosii au incercat sa te saboteze inca din noiembrie, au ruginit si gaurit conductele RADET!

  Dar nu o sa le mearga!

  Duamnaa Fierea le va intenta urgent proces, ca doar sunt pe banii Primariei! Are blata peste!

  sa ne traiasca frumoasa Primaritza, si sa o mai votam si la vara!
 • +40 (42 voturi)    
  Firea este mai proastă decât știam. (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 14:53)

  asavreau [utilizator]

  L-am auzit și pe șeful de la Termoenergetica ce prostii spunea.Sabotaj a făcut Firea punând un individ care habar nu are de termoficare să se ocupe de termoficarea Bucureștiului.Numai asta și Firea ar merita ani mulți de pușcărie.Oare bucureștenii sunt atât de proști să creadă minciunile lui Firea?Să spună Firea care sunt parametrii de funcționare a sistemului de termoficare.Dacă afară erau -25 de grade înseamnă că termoficarea București se pulveriza.Asta ca să vedeți cât de proști sunt cei care se ocupă de termoficare și Firea care a numit niște prosti să fie șefi.
  • +28 (30 voturi)    
   finutzul (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 15:34)

   pragmatism [utilizator] i-a raspuns lui asavreau

   șeful de la Termoenergetica este finul lu' madam Pandele Firea!!! QED
  • +12 (12 voturi)    
   proști, proști, (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 17:59)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui asavreau

   dar dacă sunt neamuri, ce să facă și ea? Nu trebuie să le asigure și lor un viitor? Daea nu a făcut la fel? Și ca el câți alți pesedaci? Ea să fie proasta cartierului?
 • +33 (37 voturi)    
  incredibil (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 15:05)

  Mariamoto [utilizator]

  A disparut Viorica , a ramas Firea!!!!
  • +24 (24 voturi)    
   Mai sunt, stai liniștit. (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 15:44)

   Tayen [utilizator] i-a raspuns lui Mariamoto

   În toate structurile și la toate nivelurile.
 • +28 (32 voturi)    
  acestea (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 15:30)

  andrei1232000 [utilizator]

  sunt cadrele de madejde ale PSD: Dancila, Firea, Ponta, Olguta, si tot neamul lor.
 • +34 (40 voturi)    
  Aseara (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 15:33)

  Adrian1 [utilizator]

  Aseara l-am vazut pe Soros cu un tarnacop in spinare. N-am fost pe faza, ca l-as fi intrebat ce tzevi vrea sa gaureasca.
  • +18 (20 voturi)    
   Bun (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 15:51)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Adrian1

   Fain Comentariu !
  • +1 (1 vot)    
   Abia acum? (Duminică, 9 februarie 2020, 19:31)

   Mortaciune ambulanta [utilizator] i-a raspuns lui Adrian1

   Sorosh a sabotat conductele RADET inca din noiembrie, inainte de Anul Nou aparusera deja pe Net poze cu tzevile extrem de corodate!

   Orice om de bine, care se uita la Latrina 3, stie ca duamna Fuerea tocmai schimbase tevile, era nou-noutze, este imposbil sa fie coroziune normala, a fost un sabotaj!
 • +26 (30 voturi)    
  120 C (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 15:42)

  aditza_1967 [utilizator]

  Daca teava nu a rzistat la 120 C, daca ii fac o revizie si baga sa zicem 150 C, oare mai ramine vreo teava intreaga?
  MAI BINE arintreba niste ingineri la cit sunt proiecttae tevile si sudurile sa reziste, [temperatura, presiune, timsp]
 • +18 (22 voturi)    
  Pandelino, (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 16:19)

  Houthi [utilizator]

  Dacă,dacă te iei după ce zice d-l col.Burghiu,finul lui matale si apoi le arunci pe piață,inseamnă că ai ajums rău!Neamurile și pilele și-au luat banii,pentru ce?RUȘINE!
 • +19 (21 voturi)    
  AM FĂCUT RECLAMAȚIE LA RADET (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 16:34)

  nick24 [utilizator]

  sau cum le zice acum, că cât timp a fost cald, dădeau căldură ca nebunii zi și noapte, de erau în casă 30 de grade. Cum a venit frigul, caloriferele erau călduțe și în casa maxim 20 grade! Pe banii cui această risipă? Pe banii nostri, subvenția e o minciună, pt că dacă s-ar izola termic toate blocurile și s-ar repara toate găurile din conducte, ar mai trebui NUMAI 25-30% din gigacaloriile produse de Elcen, deci ar consuma cu 70-75% gaz metan mai puțin pt căldură, condiția să scadă temperatura agentului termic când e cald!
  Oricum mi-au răspuns că PRIMĂRIA hotărăște temperatura agentului termic!?!?!?!
  • +17 (17 voturi)    
   Nea Caisă de la Termoenergetica, (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 19:09)

   Rescator [utilizator] i-a raspuns lui nick24

   pe numele lui de unealtă-Burghiu,este un militian
   care a făcut *energetică* cu bastonul.Și-a câștigat postul ca fin al Firuței Șmenarisova.De fapt,in toate cele 23 de Companii Municipale sunt numai neamuri și clientelă politică.
   Âia care se ocupă de semafoare le sabotează pe
   toate din Piața Victoriei,in fiecare zi.Vă imaginați
   ce haos se creiază! Probabil că vor să-l încurce pe
   PM Orban.
  • +2 (2 voturi)    
   Si ce au raspuns?? (Duminică, 9 februarie 2020, 19:33)

   Mortaciune ambulanta [utilizator] i-a raspuns lui nick24

   Aveau nu unul, ci DOUA raspunsuri standard la dispozitie:

   1. Cui nu ii place, nu are decat sa se mute in alt oras!

   2. L-ati votat pe sas la Cotroceni?! Foarte bine, acum cereti lui Ciolannis sa va dea apa calda si caldura!
 • +16 (20 voturi)    
  Scandalos,, (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 16:42)

  TipTop [utilizator]

  ar trebuii sa-si dea demisia,toti sunt prosti si ea desteapata,va ramane in istorie ca primarul care nu a facut nimic ptr Bucuresteni dar bani prin noi taxe stie sa ia de la noi,stam cu copil de 5 ani deja gripat in frig,,Rusine !!
 • +21 (25 voturi)    
  Habarnisti (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 16:52)

  PrivireCritica [utilizator]

  Firea e in ultimele clipe de primar si tot nu crede ca un discurs si o minciuna nu pot sa rezolve realitatea: e o habarnista incapabila. Drum bun din Bucuresti spre Voluntari sau Jilava unde poate sa rezolve caldura celulei Inca o surpriza probabil de genul : a nins in februarie, apa calda nu mai avea 30 de grade a avut 50 de grade si nu s-au asteptat
  • +20 (24 voturi)    
   400 milioane Euro Tocati de DUamna Gabi (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 17:03)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui PrivireCritica

   Este un Record De GuinessBook

   Insa as vrea sa treaca Intai pe la DNA !

   Curtea de Conturi condusa de Vacaroiu este Complice prin tacere si Neimplicare !

   #catusheroz pentru coronaFIRus
   • +4 (4 voturi)    
    Vacaroiu este mason de rang baban (Duminică, 9 februarie 2020, 0:12)

    ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui un domn

    firea o da pe la capela si ea, dar tot masoana este, prin alianta cu masoni.
    astia au in scop doar propria capatuire, cu pretul vietilor altora daca trebuie.
    putere asupra viermilor, ca pe vremuri.
    • +5 (5 voturi)    
     Redactia Hotnews (Duminică, 9 februarie 2020, 9:25)

     un domn [utilizator] i-a raspuns lui ruskimushki

     Cand realizati un interviul cu seful Curtii de Conturi Nicolae Vacaroiu ? Macar sa ii vedem ridurile de pe fata, cele de pe ficat i le vede Dumnezeu !
  • +5 (5 voturi)    
   targsor! (Duminică, 9 februarie 2020, 2:31)

   Antenistontel [utilizator] i-a raspuns lui PrivireCritica

   .
 • +20 (24 voturi)    
  acum proces pentru mincinoasa (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 17:03)

  GeorgeAis [utilizator]

  Oare nrenorocita asta nu mai stie cum sa minta, si sa incerce capital electoral? Oare cine are in subordine "Compania...", nu ea, cea care a falimentat Radet? Acum spune ca Elcen el al guvernului, dar cand era si vaca Veo nu era tot la guvern? De 2 ani nu mai avem apa calda si caldura ca lumea. Si saptamana trecuta am avut lipsa apa si caldura, 4 di 7 zile. Si in oct, si in noiembrie... Pentru asemenea minciuni, nenorocita ar trebui data in judecata si ea si directorul de la Compania ei, ce fac afirmatii grave, ce nu pot fi dovedite de catre nenorocita
  • +12 (12 voturi)    
   Veorika se spala la Videle (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 17:24)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui GeorgeAis

   Cand muncea in Bucuresti, n avea treaba cu Elcen !
 • +17 (25 voturi)    
  fa, demento, (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 17:16)

  revo [utilizator]

  de ce n-ai platit pe doua luni? Ce-ai facut cu banii?
  • +15 (15 voturi)    
   A Organizat “vanghelion” in Strada (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 17:28)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui revo

   Si alte pomeni, la asta se pricepe
 • +12 (12 voturi)    
  Agenturile, sariti....agenturili (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 17:54)

  Fu Leng [utilizator]

  Guda tot guda ramane!
 • +16 (16 voturi)    
  Adica pana azi temperatura (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 19:11)

  oldman_boy [utilizator]

  apei era buna?
  Calorifere mai reci ca in iarna asta eu nu am vazut in ultimii treizeci de ani.
 • +21 (23 voturi)    
  Firea ,.. blonda primar de tot rahatul (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 19:47)

  tictictic [utilizator]

  Era firesc sa paralizeze capitala ,atunci cand se numeste politic orice zdreanta blonda la conducerea unei capitale de catre un puscarias PSD ist ca Dragnea ,fara concurs de admitere . Trebuia ca Bucurestenii sa o dea afara de cum au observat ca ea sta numai in conflicte pe facebook . Doamna blonda Primar si in televiziune erai o jalnica vorbitoare cu multe greseli de gramatica , ca pe o scena a caminului cultural provincial . In al doilea rand , indaratnicia incomensurabila pentru scaunulul de primar . Bucurestenii doreau de la tine dna. blonda primar ,ceea ce tu nu intelegi nici acum , lucruri pe care trebuia sa le faci in cei 4 ani.
  - - Ai rezolvat benzile unice ? NU
  - Ai facut parcari ? NU
  - Ai rezolvat problema poluarii ? NU
  - Ai rezolvat reteaua de termoficare ? NU
  - Ai reabilitat centru istoric ? NU
  - Ai curatat Bucurestiul de mizerie ? NU
  - Ai eliberat trotuarele de rable ruginite ? NU
  - Ai facut vreun pasaj auto? NU
  - Ai facut vreun pasaj pietonal ? NU
  - Ai facut pietele agricole mai civilizate ? NU
  - Ai rezolvat calea de rulare a liniei tramvai 5 ? NU
  - Ai facut ca bucuresteanul sa se simte ma sigur pe strada ? NU
  Ai cheltuit banii bucurestenilor in bataie de joc . Jeepu-ri scumpe de sute de mii de euro va trebuia voua ?
  Ai facut numai paranghelii muzicale mizerabile pe toate terenurile virane Ne-ai aruncat banii pe voucherele catre clientela ta pentru vacante in strainatate.
  Ne-ai cumparat autobuze de la turci pe care ei le dadeau la topit deoarece nu sunt in normele de poluare .
  Asociatiile de locatari din sectorul 1 Aviatiei adica cei vitregiti de aproape un an de termoficare si apa calda ar trebui sa se constituie in parte vatamata in instanta impotriva ta ”FIREA Gabriela ” ca gestionar al banilor lor ,si sa le explici ce ai facut cu ei . Mai mult , instanta trebuie sa-ti ceara tie personal sa le returnezi acestora toate taxele si impozitele platite si cu despagubirile aferente unei situatii de balamuc dintr-o ca
  • +6 (10 voturi)    
   a facut catedrala (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 20:42)

   Mariamoto [utilizator] i-a raspuns lui tictictic

   ca de asta o voteaza lumea...
   • +2 (4 voturi)    
    au votat-o idio tii (Duminică, 9 februarie 2020, 0:14)

    ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui Mariamoto

    si rudele lor.
    aia nostalgici dupa cozi, lagare si respect in lume.
  • +2 (2 voturi)    
   Who cares? (Duminică, 9 februarie 2020, 19:36)

   Mortaciune ambulanta [utilizator] i-a raspuns lui tictictic

   Toate punctele pe care le insiri sunt adevarate.
   Insa sunt irelevante: astea nu ii intereseza pe bucresteni!

   Daca i-ar fi interesat, votau pe ORICINE, numai nu taman pe stirista Varanului!
 • +14 (18 voturi)    
  Ruinarea Capitalei de o zdreanta blonda (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 20:00)

  tictictic [utilizator]

  Firea, blonda Primar a distrus Capitala
  Era de asteptat sa ajunga aceasta capitala la paralizie cu o blonda numita politic de catre un puscarias PSDist . De fapt si in televiziune era o jalnica vorbitoare cu multe greseli de exprimare . In al doilea rand , nepriceperea in scaunul de primar . Bucurestenii doreau ,ceea ce ea nu intelege nici acum , lucruri pe care trebuia sa le faca in cei 4 ani.
  - A rezolvat benzile unice ? NU
  - A facut parcari ? NU
  - A rezolvat problema poluarii ? NU
  - A rezolvat reteaua de termoficare ? NU
  - A reabilitat centru istoric ? NU
  - A curatat Bucurestiul de mizerie ? NU
  - A eliberat trotuarele de rable ruginite ? NU
  - A facut vreun pasaj auto? NU
  - A facut vreun pasaj pietonal ? NU
  - A facut pietele agricole mai civilizate ? NU
  - A rezolvat calea de rulare a liniei tramvai 5 ? NU
  - A facut ca bucuresteanul sa se simte ma sigur pe strada ? NU
  Ai cheltuit banii bucurestenilor in bataie de joc . Jeepu-ri scumpe de sute de mii de euro va trebuia voua ?
  Ai facut numai paranghelii muzicale mizerabile pe toate terenurile virane Ne-ai aruncat banii pe voucherele catre clientela ta pentru vacante in strainatate.
  Ne-ai cumparat autobuze de la turci pe care ei le dadeau la topit deoarece nu sunt in normele de poluare .
  Asociatiile de locatari din sectorul 1, 3 adica cei vitregiti de aproape un an de termoficare si apa calda ar trebui sa se constituie in parte vatamata in instanta impotriva ta ”FIREA Gabriela ” ca gestionar al banilor lor ,si sa le explici ce ai facut cu ei . Mai mult , instanta trebuie sa-ti ceara tie personal sa le returnezi acestora toate taxele si impozitele platite si cu despagubirile aferente unei situatii de balamuc dintr-o capitala europeana .
  Si totusi ce ramane dupa tine pimarule FIREA in afara de haos. NIMIC.
 • +13 (13 voturi)    
  Distopie (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 20:20)

  yol [utilizator]

  Oamenii se vor duce peste aia care au votat o pe firea, sa-si faca un dus, sa se incalzeasca...
  Dar lucrurile vor scapa usor de sub control, iar in cele din urma psd-istii vor fi mancati. Stigmatul lor va fi ca ei au provocat apocalipsa, fiind nevoiti sa traiasca cu un mare P in frunte. Multi dintre ei reusesc sa se schimbe repede, sa-si piarda urma, sa se adapteze precum sobolanii, si sa intre in pnl.
  Formeaza impreuna mafia caloriferului, avandu-l pe gen. Marga drept sef de misiune si vor pune iar stapanire peste tot Coldland-ul.
 • +20 (20 voturi)    
  Stiti care e culmea culmilor? (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 20:22)

  kokos [utilizator]

  Faptul ca o buna parte din bucuresteni sunt masochisti , pt. ca in iunie o vor vota din nou pe firea , si mare minune sa nu iasa din nou primar , pentru ca ceilalti nu-s in stare sa puna un candidat comun , fiecare vrea sa aiba candidat propriu.
  • +14 (14 voturi)    
   . (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 21:44)

   tirolez [utilizator] i-a raspuns lui kokos

   E suficient sa o voteze aia de se adapa din bani publici, ca de restul se ocupa opozitia prin cei 10 candidati ai ei.
   • +1 (3 voturi)    
    care opozitie este tot a secu (Duminică, 9 februarie 2020, 0:16)

    ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui tirolez

    cu aprobare de la ambasada marelui frate.
 • +14 (14 voturi)    
  Doamna primar (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 21:27)

  Akylas [utilizator]

  Cel mai usor si rapid este sa dai vine pe altul, in loc sa-ti recunosti propria vina si sa-ti asumi raspunderea. Dar pentru asta e nevoie de putina decenta, deci nu e cazul doamnei primar. Totusi, maria sa face parte din echipa de colovni PSD, care au impanzit si sufocat politica Romaniei pana nu demult....
 • +13 (15 voturi)    
  Sârma-n maț (Sâmbătă, 8 februarie 2020, 21:47)

  deville2010 [utilizator]

  a inceput sa zbiere.In 3 ani si aproape 9 luni nu a facut NIMIC!,Concerte de zeci de milioane de euro.Ea si finul ei Negoiț de la 3 au sifonat banii.
  • +4 (4 voturi)    
   Vezi (Duminică, 9 februarie 2020, 6:02)

   sipu [utilizator] i-a raspuns lui deville2010

   ca la finutu” de la 3 se vede ceva . in schimb la vipera” e bezna” ........................
 • +10 (10 voturi)    
  Sabotaj, nesabotaj (Duminică, 9 februarie 2020, 11:11)

  Frankie [utilizator]

  Dar in sistemul de termoficare nu ati investit nimic duamna Gabriela Vranceanu Firea Pandele etc. Ati ridicat doar catedrala, luminite si concerte cu holograf si smiley
 • +7 (7 voturi)    
  Vrajitoareo, eu cred ca de vina e Colacu si Ciuma (Duminică, 9 februarie 2020, 12:21)

  deval [utilizator]

  ca a demis guvernul care, asa demis nu a mai putut sa tina conductele pe umeri asa cum o facuse pana la motiune !!!!
 • +6 (6 voturi)    
  Voi miticii ați votat-o, cu mânuțele voastre (Duminică, 9 februarie 2020, 16:03)

  Nyk1 [utilizator]

  Asumați-o-vă!
 • +6 (6 voturi)    
  În București a crăpat primarul. (Duminică, 9 februarie 2020, 17:39)

  asavreau [utilizator]

  Primarul(adică conducta care transportă agent termic primar).Dacă crăpa primarul,cu toate că-i ger,poate se bucurau bucureștenii.Scăpau de pacoste.Asta-i Firea,o pacoste.În loc să rezolve,se ia la ceartă cu oricine se nimerește prin preajmă.Cică a pus un polițist șef la termoficare că a auzit că acolo sunt agenți.Agent termic primar și mulți agenti termici secundari.Numa bun finul polițist de pus șef peste ei.General îl făcea dar nu a putut.Cu căldura în Bucureștii ce face?Dă-o încolo de căldură că dă Firea niște vauchere și pleacă bucureștenii în Grecia și acolo-i cald.Dacă dă vauchere nu mai are bani și de căldură.Așa că nu mai cereți.
 • 0 (0 voturi)    
  mi-e mila (Luni, 10 februarie 2020, 12:00)

  123qwe [utilizator]

  Mi-e mila de voi sarmani Bucuresteni.
  Aveti ce v-ati dorit, ce a-ti votat. Problema e ca nu vedeti esentialul si anume ca PSD si PNL sunt la fel. Si apropo eu sunt din ardeal si sunt disperat ca nu am ce vota de ani de zile. Voi vota cu toti pana la urma macar sa nu poata sa ma numere nici unii nici ceilalti. Toti sunt la fel.
  • 0 (0 voturi)    
   Rarisim ca un prost, sa strige ca e prost !! (Marţi, 11 februarie 2020, 10:06)

   deval [utilizator] i-a raspuns lui 123qwe

   Care e diferenta intre a nu vota si a anula votul ?! Cel putin in Bucuresti, mai mult de jumatate dintre cei care nu au votat , nu au putut vota (la locale si parlamentare) nefiind din Bucuresti si numarandu-se printre cei care lucreaza sambata si duminica ..... In 2020, dupa Infractorul de la Jilava si Dancileza , alternativa la prost e doar ...ciumat !!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by