Traficul rutier în zona Casei de Cultură din Constanţa va fi restricţionat începând de miercuri după-amiază, în condiţiile în care în următoarea zi, joi, de la ora 18.30, la sediul respectivei instituţii va avea loc o întrunire electorală a candidatului PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a informat marţi administraţia locală, potrivit Agerpres.

Viorica Dancila, in campanie la BogatiFoto: Facebook/ Viorica Dancila

"Primăria Municipiului Constanţa informează că începând de miercuri, 16 octombrie, ora 18:00 şi până joi, 17 octombrie, ora 20:00, se vor institui restricţii de trafic în zona Casa de Cultură din Constanţa. Traficul rutier va fi restricţionat pe banda 1 de circulaţie de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, tronsonul cuprins între aleea Daliei şi strada I.L. Caragiale, precum şi în zona parcărilor în spic aflate pe tronsonul menţionat. Totodată, accesul autovehiculelor va fi restricţionat în parcările aflate pe strada I.L.Caragiale, pe tronsonul delimitat de intersecţia cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu până la bariera de acces în parcarea Casei de Cultură Constanţa.

Motivul îl constituie desfăşurarea unei întruniri, joi, 17 octombrie, la Casa de Cultură din Constanţa", a transmis, printr-un comunicat de presă, Primăria Constanţa.

Conform reprezentanţilor PSD Constanţa, joi, 17 octombrie, Viorica Dăncilă, candidatul la alegerile prezidenţiale din partea Partidului Social Democrat, va avea mai multe întâlniri electorale în judeţul Constanţa.

La ora 10.00, Dăncilă se va întâlni, pe terenul de sport din comuna Ciobanu, cu cetăţeni din Ciobanu, Hârşova, Saraiu, Garliciu, Horia, Ghindăreşti, Topalu, Crucea, Vulturu, Seimeni, Silistea, Pantelimon şi Grădina. La ora 13.30 va avea loc o întâlnire electorală cu cetăţenii din zona centrală a judeţului, pe stadionul din oraşul Murfatlar, la care vor participa cetăţeni din Murfatlar, Medgidia, Ovidiu, Valu lui Traian, Poarta Albă, Ciocîrlia, Bărăganu, Castelu, Deleni, Adamclisi, Mereni şi Peştera.

La ora 18.30, la Casa de Cultură din municipiul Constanţa, Viorica Dăncilă se va întâlni cu alegători din Constanţa şi zona de Sud a judeţului - Mangalia, Năvodari, Eforie, Techirghiol, Agigea, Cumpăna, Limanu şi Tuzla.