O avarie s-a produs sâmbătă la o magistrală de apă în zona bulevardul Ferdinand / strada Avrig din Sectorul 2 al Capitalei, polițiștii rutieri deviind traficul din zonă.

Avarie la o magistrala de apaFoto: Captura video Facebook

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat, sâmbătă, că o avarie s-a produs la o magistrală de apă în zona Bd. Ferdinand/str. Avrig din Sectorul 2 al Capitalei, scrie Mediafax. Potrivit sursei citate, polițiștii au deviat traficul pe bulevardul Ferdinand, pe ambele sensuri, între şoseaua Mihai Bravu şi strada Avrig.

Conducătorilor auto li se solicită să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

La rândul său, compania Apa Nova a informat că efectuează o lucrare pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile de pe bulevardul Ferdinand nr. 118, sector 2, scrie Agerpres.

"Echipele au intervenit în regim de urgenţă în jurul orei 11.50, fiind luate toate măsurile pentru închiderea tronsonului afectat. Locuitorii din zonă nu sunt afectaţi de lucrările aflate în desfăşurare, alimentarea cu apă potabilă şi preluarea apelor menajere menţinându-se permanent. Echipele operaţionale lucrează pentru rezolvarea rapidă a lucrării, iar refacerea carosabilului se va face imediat după remedierea avariei. Este posibil să apară o uşoară creştere a tulburimii apei la branşamentele locuitorilor din arealul delimitat de străzile şos. Pantelimon, str. Chiristigiilor şi şos. Mihai Bravu. Compania estimează finalizarea întregii operaţiuni de intervenţie în jurul orei 20.00", precizează Apa Nova.