Primăria Capitalei continuă proiectul Smile prin care elevii cu vârste între 7 și 16 ani pot primi un sprijin financiar în valoare de 1.100 lei pentru montarea de aparate ortodontice mobile, potrivit unui proiect adoptat joi de Consiliul General al Municipiului București. Bugetul alocat pentru acest proiect este de circa 2,2 milioane lei, iar banii vor fi acordați sub formă de vouchere.

EleviFoto: Hotnews

Proiectul se adresează elevilor care au domiciliul în București sau viză de reședință obținută cu cel puțin 6 luni înainte de depunerea cererii de înscriere în proiect.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale a municipiului București va elabora în 30 de zile regulamentul proiectului, iar municipalitatea va anunța data de la care se pot depune cereri de înscriere în program.

Proiectul Smile a fost aprobat de Consiliul General, la propunerea primarului Gabriela Firea, în iunie 2018 și a început în luna septembrie. De atunci s-au înregistrat 1.900 de solicitări, din care 320 nu au putut beneficia din cauza epuizării fondurilor pentru anul trecut.