Primăria sectorului 4 transmite că îi va despăgubi pe toți cei care au mașinile avariate din cauza copacilor prăbușiți zilele aceastea. Cei care solicită despăgubiri, chiar și cei fără CASCO, sunt așteptați, de luni, la sediul primăriei, anunță primarul Daniel Băluță.

copaci cazuti peste masiniFoto: Hotnews

„Ploaia înghețată care s-a abătut asupra Capitalei a produs multe pagube proprietarilor de mașini, astfel că la inițiativa Primarului Sectorului 4, Daniel Băluță, autoritatea locală va veni în sprijinul acestora și îi va ajuta să își repare autovehiculele. Măsura este destinată în special proprietarilor care, în lipsa unei asigurări de tip CASCO, nu au cum să acopere costurile de reparații ale vehiculelor avariate de arborii căzuți în urma fenomenelor meteorologice de zilele trecute”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 4, transmis duminică Mediafax.

Potrivit primarului Daniel Băluță, cei care solicită despăgubiri sunt chemați de luni la sediul primăriei, pentru suport juridic în vederea despăgubirilor.

„Cei afectați trebuie să vină la sediul primăriei, cu nota de constatare întocmită la fața locului de colegii de la Poliția Locală Sector 4, iar juriștii noștri le vor oferi suportul necesar întocmirii dosarelor de despăgubire, astfel încât cererile să fie soluţionate în regim de urgenţă”, a declarat Daniel Băluță, primarul sectorului 4.

Potrivit reprezentanților primăriei sector 4, duminică, la ora 15.00, peste 150 de angajați ai autorității locale se aflau în teren și lucrau pentru a îndepărta toți arborii care, „sub greutatea gheții, reprezintă un pericol pentru oameni și pentru bunurile aflate pe domeniul public”.