RADET, furnizorul de apă caldă și căldură din Capitală, a anunțat pe site că marți, cel puțin până la ora redactării știrii, nu a avut loc nicio avarie. În ultimele săptămâni au fost avarii aproape în fiecare zi la rețeaua RADET, astfel că în miezul iernii zeci de blocuri au rămas fără apă caldă și căldură.

Anunt RADETFoto: Hotnews

”RADET Bucureşti vă anunţă că astăzi 08.01.2019, nu s-au produs avarii în distribuţia energiei termice. Pentru vizionarea opririlor programate, vă rugăm consultaţi secţiunea "LUCRĂRI PROGRAMATE". Punctele termice cu deficienţe în furnizare se regăsesc în secţiunea "Funcţionare sub parametri"”, anunță RADET pe site.

Totuși, faptul că nu sunt avarii nu înseamnă că toți bucureștenii abonați la RADET au apă caldă și căldură deoarece sunt lucrări programate la rețea care afectează 138 imobile. Vezi aici lista.

În ultimele săptămâni au fost avarii aproape în fiecare zi la rețeaua RADET, astfel că în miezul iernii zeci de blocuri au rămas fără apă caldă și căldură.

De exemplu, luni, 83 de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă sau căldură pentru câteva ore.

Pe 24 decembrie, în jur de 300 de apartamente din Capitală au rămas fără agent termic din pricina unei avarii la magistrala 2.