Gabriela Firea susține că autobuzele Otokar care au intrat pe traseu în București în urmă cu două zile nu au probleme, la cele 30 de mașini semnalându-se o singură defecțiune, care s-a remediat imediat.

Autobuz articulat Otokar in BucurestiFoto: Hotnews

„​Din păcate, nu se confirmă știrea că toate autobuzele sunt defecte. Este o știre falsă. A fost o singură defecțiune. S-a și remediat în aceeași zi, în același moment”, a spus Firea.

Ea i-a criticat pe „unii lideri de sindicat” despre care a spus că au început să facă politică în loc să fie mai preocupații de salarii și să prezinte și realizările.

În spațiul public au apărut, sâmbătă, imagini cu un autobuz nou în trafic la care se intervine cu o echipă de mecanici, iar surse STB confirmă, pentru Mediafax, că autobuzului „i-a sărit siguranța generală de la frig”.

Sursele din Societatea de Transport București (STB, fostă RATB) au precizat că un autobuz nou, achiziționat recent de Primăria Capitalei, marca Otokar, a avut, sâmbătă, probleme în trafic, după ce „i-a sărit siguranța generală din cauza frigului”.