Un patinoar de 700 de metri pătrați a fost amenajat de Primăria Focșani în Grădina Publică, printre copaci, autoritățile spunând că varianta aleasă „oferă o altfel de abordare”, transmite corespondentul Mediafax.

Patinoar amenajat in parc in FocsaniFoto: Captura YouTube

Adrian Nicolae Vulpoiu, directorul Direcţiei de Dezvoltare şi Servicii Publice Focşani, instituție aflată în subordinea Primăriei Focșani a declarat, joi, că varianta patinoarului amenajat în Grădina Publică a fost aleasă pentru a le oferi localnicilor „o altfel de abordare”.

”Da, spațiul amenajat este cel din Grădina Publică, exact se vede și în poze, printre copaci. Am ales varianta printre copaci pentru a fi ceva mai deosebit față de anul trecut. Copacii vor fi îmbrăcați în material care să protejeze patinatorii, astfel încât să nu se întâmple accidente, va fi iluminat, va avea tot ce înseamnă iluminat festiv și va fi o altfel de abordare față de anii trecuți”, a spus Vulpoiu.

În sezonul 2007-2008, la Focșani a mai fost amplasat patinoarul în aceeași locație, dar nu avea dimensiunea de acum.

Patinoarul din Grădina Publică din Focșani va avea 700 de metri pătrați. Primăria l-a închiriat și va fi pus la dispoziție pentru grupuri, dar și pentru copii, în limita a 50-60 de patinatori pe grup, pe oră, gratuit.

Amenajarea a costat 135.000 de lei, iar patinoarul va fi deschis în perioada 1 decembrie - 31 ianuarie.