Ciprian Ciucu s-a înscris în cursa internă din PNL pentru desemnarea unui candidat la Primăria Capitalei, a anunțat acesta pe pagina de Facebook. Acesta este în prezent consilier general din partea PNL și unul dintre cei mai aprigi critici ai Gabrielei Firea.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Astăzi mi-am depus oficial candidatura pentru a primi sprijinul partidului meu de a intra în competiția pentru Primăria Bucureștiului. Astăzi este termenul limită până la care toți aspiranții la funcția de primar din municipiile reședință de județ și din sectoarele Capitalei trebuie să își depună candidatura internă. Până diseară voi afla dacă am contracandidați și care sunt colegii liberali interesați să intre în competiția electorală și cu care pot face echipă. Salut orice posibilă competiție, atât de necesară democrației interne. Desemnarea candidaților se va face printr-un sondaj de opinie care va măsura notorietatea, încrederea, intenția de vot și potențialul de creștere. În acest moment eu stau foarte bine (zic eu) la potențialul de creștere, deci am mult de muncit până în martie 2019, atunci când se va trage linie.”, a postat acesta pe Facebook.

”Sunt conștient că obținerea acestei nominalizări nu mă face automat candidatul Opozitiei ci doar doar unul dintre campionii cu care Partidul Național Liberal se va prezenta la masa negocierilor cu forțele politice compatibile care își doresc, alaturi de noi, să trăim într-un oraș european și într-o țară europeană”, a mai precizat Ciucu.