RADET anunţă că duminică, de la ora 22:00, va începe probele la cald, precizând că decizia vine după ce au fost anunţate temperaturi scăzute, transmite Mediafax. Asociaţiile de proprietari care vor amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita acest lucru în scris.

Repartitor calduraFoto: AGERPRES

“Acţiunea se derulează progresiv având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire”, se arată într-un comunicat al Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti (RADET).

Sursa citată menţionează că asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire, pot solicita acest lucru în scris, prin reprezentanţii lor legali, la registratura RADET, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@radet.ro.

RADET furnizează începând din 1 octombrie 2018 căldură la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care solicită acest lucru. La rândul său, ELCEN a finalizat activitățile de întreținere și reparații, astfel încât instalațiile să fie pregătite.