București: Restricții de circulație în weekend pentru Maratonul Internațional București și meciul de fotbal România-Serbia

de Catiușa Ivanov     HotNews.ro
Vineri, 12 octombrie 2018, 15:01 Actualitate | Administratie Locala


Maratonul International Bucuresti (foto arhiva)
Foto: Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon
Traficul rutier va fi restricționat în acest weekend în Capitală pentru desfășurarea Maratonului Internațional București și a meciului de fotbal România-Serbia, anunță Primăria Capitalei. Astfel, în vederea organizării Maratonului Internațional București, au fost aprobate restricții de circulație în zilele de 13 și 14 octombrie pe traseul de desfășurare a evenimentului, după cum urmează:

- Sâmbătă, 13 octombrie, între orele 06.30-19.00, pe traseele de desfășurare a curselor dedicate copiilor și adolescenților, respectiv b-dul Unirii + bretelele adiacente Pieței Constituției și pe b-dul Libertății (pe mai multe segmente)  în anumite intervale de timp și

- Duminică, 14 octombrie, între orele 06.30-17.30, pe traseele de desfășurare a Maratonului, fiind vizate următoarele zone:  Bulevardul Libertății, Piață Constituției,  Bulevardul Unirii, Piață Unirii, Splaiul Independenței, stradă Berzei - stradă Buzești, Piață Victoriei, Piață Arcului de Triumf, Calea Victoriei, Bulevardul Regina Elisabeta, Bulevardul Mihail Kogălniceanu, Bulevardul Mircea Vodă, Podul Timpuri Noi, Piață Albă Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Basarabia.   

În sprijinul Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei, peste 50 de polițiști locali din cadrul Poliției Locale a Municipiului București vor asigura măsuri de ordine publică și de fluidizare a traficului rutier. Totodată, agenții Poliției Locale vor acționa și pentru depistarea și sancționarea șoferilor care își vor parcă neregulamentar autoturismele pe traseul destinat competiției.

Aplicarea și reluarea traficului se va efectua gradual, în funcție de salubrizarea străzilor, fără a fi depășit intervalul orar menționat în restricții.

Maratonului Internațional București este un eveniment organizat de Federația Româna de Atletism, în parteneriat cu Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS.

 Harta cu restricțiile și rutele ocolitoare poate fi consultată pe site-ul Brigăzii Rutiere București:
https://bpr.politiaromana.ro/ro/știri-și-media/știri/restricții-de-circulație-cu-ocazia-desfășurării-maratonului-internațional-bucurești-pe-14-octombrie-a-c

 

În ceea ce privește desfășurarea partidei de fotbal România-Serbia, care va avea loc duminică, 14 octombrie, pe Arena Națională, Comisia Tehnică de Circulație a aprobat restricționarea traficului în zona, progresiv, începând cu ora 12.30, în funcție de afluența publicului și dacă situația o va impune, astfel:

-         Pe Str. Maior Coravu, între Sos. Mihai Bravu și intrarea în Stadionul Național Arena, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson.

-         Pe str. Pierre de Coubertin, între Sos. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în Stadionul Național Arena sau Sos. Pantelimon și rondul de la intrarea în Stadionul Național Arena precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson.

-         Pe banda I pe str. Vatra Luminoasă, între străzile Tony Bulandra și str. Pierre de Coubertin.

-         Pe str. Tony Bulandra între Vatra Luminoasă și rond str. Maior Coravu.

-         Pe str. Sg. Vasile Serbanica între Bd. Basarabia și intrarea în stadion (parcarea C).

-         Pe bd. Basarabia, între Piața Muncii și Bd. Chișinău, pentru afluire/defluirea pietonală, dacă situația o va impune.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram..*.


1337 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by