​Ciprian Ciucu este primul liberal care anunță oficial că vrea să intre în competiția pentru primăria Capitalei, susținând, totodată, că opoziția trebuie să meargă la alegerile locale cu un candidat unic.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Vreau să obtin sprijinul partidului meu pentru a candida Primăria Municipiului București! Și mai vreau ca opozitia in Bucuresti să aibă un singur candidat pentru PMB”, a scric pe Facebook Ciprian Ciucu. Într-un interviu petrug4media.ro, acesta a explicat că, „dacă nu o să avem un candidat unic, nu mai mergem, stăm acasă, pentru că PSD sunt extraordinar de puternici, au foarte multe resurse, au resursele Bucureştiului la îndemână”.

"Cu siguranţă eu voi intra în această competiţie internă pentru a fi desemnat de către partidul meu să fiu candidatul la primăria Capitalei. Dacă aş fi simţit că nu am această susţinere (a liderului PNL, Ludovic Orban - n.r.) nu aş fi făcut acest anunţ. Simt că am susţinere la nivelul de la vârful partidului, din zona conducerii centrale. De ce aş fi eu mai bun decât ceilalţi candidaţi? Am o experienţă vastă în administraţie şi de lucru cu administraţia publică centrală şi locală. Mă consider mult mai pregătit şi eu pot face o echipă mult mai performantă decât cea pe care o are acum Gabriela Firea sau au avut foştii primari", a declarat Ciprian Ciucu pentruMediafax.

Ciprian Ciucu este consilier PNL în Consiliul General al Municipiului București.