Cum a reușit Primăria Oradea să determine proprietarii clădirilor din centru să-și reabiliteze imobilele? De unde a făcut institutia rost de bani pentru a reabilita sistemul centralizat de încălzire? De ce sunt supraimpozitați orădenii care nu isi racordează casele la rețeaua de canalizare? Cum a reusit orașul să atragă investiții străine și să crească numărul locurilor de muncă? Ce proiecte de investiții a realizat primăria în ultimii 2 ani și care este strategia până în 2020? Ce proiecte are instituția pentru Centenar? Ilie Bolojan, primarul orasului Oradea, este invitat vineri, de la 12.00, în studioul HotNews.ro pentru a răspunde la întrebări. Cititorii pot pune întrebări folosind formularul de la finalul articolului. Realizator: Catiușa Ivanov.

Ilie BolojanFoto: Hotnews

Au trecut doi ani de mandat, iar Bucureștiul, dar și marile orașe din țară încă sunt departe de imaginea proiectată de primari în campania electorală din 2016. Străzi neasfaltate, investiții întârziate, locuri insuficiente în creșe și grădinițe. S-au întâmplat însă și lucruri bune, proiecte care au schimbat față unui cartier sau a unei comunități. Ce au făcut în cei doi ani de mandat primarii din România și mai ales ce nu au făcut, de ce probleme s-au lovit și ce vor face în timpul rămas, aflați în întâlnirile live video HotNews.ro cu aleșii locali.

  • Puneți întrebări folosind formularul de comentarii de la finalul articolului.
  • Nota redacției: Pentru coerența și relevanța discuției, nu vom aproba comentariile care nu conțin întrebări sau care nu se referă la temele anunțate.