Doua sedii ale Gradinitei nr. 206 vor fi deschise pentru copiii prescolari si scolari de pana in clasa a IV-a, ai caror parinti nu au posibilitatea sa ii plaseze sub supraveghere pe perioada inchiderii institutiilor scolare din cauza vremii nefavorabile, in zilele de 1 si 2 martie, anunta Primaria Sector 1 intr-un comunicat de presa. Este vorba despre sediul din strada Constantin Dobrogeanu-Gherea, nr.156 si sediul din strada Witting, nr.15.

Cele doua locatii pot gazdui pana la 175 de copii, 75 la sediul din Constantin Dobrogeanu-Gherea, si 100 la sediul din strada Witting. Pe durata celor doua zile, copiii vor beneficia de masa calda si de supraveghere de specialitate, intre orele 07:30 si 18:00. La aducerea copiilor in cele doua sedii, parintii trebuie sa aiba asupra lor originalul sau o copie a Cartii de Identitate.

Si Primaria Sector 3 deschide Gradinita 239 pentru prescolari si Scoala 80 pentru elevii claselor 0-IV.

"Parintii prescolarilor si cei ai scolarilor din clasele primare, din Sectorul 3, care nu au cu cine sa isi lase copiii, in aceste zile, cand cursurile au fost suspendate din cauza vremii, pot solicita ajutor la numarul de telefon: 0728.729.797. Este numarul de urgenta, pus la dispozitie de catre DGASPC Sector 3. Aici, parintii interesati isi pot inscrie copiii, fie pentru gradinita, fie pentru scoala. Primaria Sectorului 3 pune la dispozitie grupe, la Gradinita 239 pentru prescolari, la Scoala 80, pentru elevii claselor 0-IV. Programul acestor unitati, pentru aceasta perioada, este cel normal (8:30 - 17:00 pentru gradinita, 8:00 - 11:35 pentru scoala), iar parintii isi pot aduce micutii, dupa ce se inscriu cu o zi inainte la acest numar de telefon", a postat primarul Sectorului 3, Robert Negoita, pe pagina de Facebook.