​FOTOGALERIE Bucurestiul medieval: cum arata cele peste 200 de strazi neasfaltate si fara utilitati. Pe ce au cheltuit primarii banii in 2017

de Catiusa Ivanov     HotNews.ro
Vineri, 12 ianuarie 2018, 11:54 Actualitate | Administratie Locala


Strada Bratarii, Sector 3
Foto: Hotnews
In Bucuresti sunt peste 200 de strazi neasfaltate, unele fara retele de apa si canal, potrivit informatiilor obtinute de Hotnews.ro de la primariile de sector si Primaria Capitalei. Cele cateva mii de oameni care locuiesc aici traiesc ca in Evul Mediu. In sectorul 1 sunt 62 de strazi, in Sectorul 2 niciuna, in Sectorul 3 - 34, in Sectorul 4 - 24, Sectorul 5 -31 si Sectorul 6 - 23. Primaria Capitalei mai are in administrare circa 50 de strazi de pamant, 26 fiind in Cartierul Henri Coanda.  Fiecare institutie avea obligatia sa asfalteze strazile pe care le are in administrare. Desi in 2017 aceste institutii au dat sute de milioane lei pentru organizarea de spectacole si targuri sau spatii verzi, pentru rezolvarea acestei probleme nu s-au gasit nici resurse, nici timp.

"Traim ca la tara, dar platim impozite ca in Bucuresti. Isi bat joc de noi. De zece ani spun ca ne asfalteaza strada, dar vedeti si d-voastra in ce noroi traim. sa vedeti cum merg copiii la scoala", ne-a spus unul dintre cetatenii de pe strada Mimozei din Sectorul 1.

O parte din primarii dau vina pe Apa Nova pentru ca nu au putut face lucrarile, fiindca nu pot asfalta pana societatea nu introduce reteaua de apa si canal. Altele spun ca asfaltarea depinde de aprobarea unor documentatii de urbanism care fie nu au fost aprobate, fie sunt contestate in instanta.

Pe ce au dat primariile banii in 2017
Primaria Capitalei a dat celor 3 institutii care organizeaza targuri, concerte si alte evenimente culturale (ARCUB, PROEDUS si CREART) un buget de circa 165 milioane lei. In plus, s-au alocat 65 milioane lei pentru biserici din care  19,5 milioane doar pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

Primaria Sectorului 1 a alocat in 2017 20 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

Primaria Sectorului 3 a cheltuit circa 700.000 lei pentru organizarea concertelor de Craciun si Revelion, foc de artificii in noaptea dintre ani, dar si inchirierea patinoarului din Parcul Titan, potrivit site-ului de achizitii publice. In plus, institutia este renumita pentru cheltuirea unor sume uriase pentru amenajarea spatiilor verzi - 120 milioane lei.

Primaria Sectorului 5, condusa de primarul Daniel Florea,  a achizitionat in luna decembrie 11 iPhone X, 12 iPhone 8, 4 Apple iPad Pro 12,9'', 6 bucati Notebook Probook 450 si un Samsung Galaxy S8, pentru care a platit in total circa 33.000 euro, potrivit datelor publicate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Pe 28 iulie 2017 Consiliul Local Sector 5 a aprobat acordarea unui sprijin financiar de 8 milioane lei pentru bisericile de pe raza sectorului, din care 5 milioane lei pentru Patriarhia Romana - Catedrala Mantuirii Neamului.

Situatia strazilor de pamant pe sectoare:
 • Sector 1
In Sectorul 1 sunt 62 de strazi de pamant, dupa cum urmeaza:
Zona Chitila Sud: str. Paunilor, str. Mimozei, str. Lamaiului si str. Valenii de Munte.
Zona Chitila Triaj (Giulesti Sarbi): Drumul Poiana Ursului, str. Buclei, str. si Intrarea Campul cu Maci, str. Cupsani, str. Fiordului, str. Iordan Dumitru, str. Mamaia, str. Medresti, str. Murfatlar, str. Naturalistilor, str. Poiana Mierlei, str. Raicu Mihalache, str. Drumul Garii.
Zona Lacu Baneasa Vest: str. Bujorului, str. Liliacului, str. Nuferilor
Zona Lacul Grivita: Aleea Scrovistea, Aleea Snagov
Zona Lacul Grivita - Nord: str. Eugen Brote, str. Marin Dracea, str. Nicolae Sutu, str. Petre Aurelian, str. Piscul Vechi, str. Plaiul Campinei, str. Plaiul Cornului, str. Plaiul Nucului, str. Plaiul Sarului
Zona de Nord: str. Cutescu - Stork Cecilia, str. Drumul Lapus, str. Muntele Gaina, str. Drumul Agatului, str. Piscul Radului, str. Piscul Mosului, str. Stefan Holban, str. Berevoiu Mare, str. Piscul Rusului, str. Piscul Sadului, str. Piscul Mare, str. Piscul Pietrei, str. Piscul Lung, str. Piscul Reghiului, str. Piscul Corbului, str. Piscul Nou, str. Piscul Cerbului, str. Drumul Opalului, Aleea Papusa, str. Alexandru Bratu
Zona Straulesti:  str. Drum Ohaba, str. Homorod, str. Nadlac, str. Drum Sarmas, str. Aries, str. Cavnic, str. Costesti, str. Cristesti, str. Lonea, str. Paroseni


Strada Paunilor
Strada Mimozei

In 2017, Primaria Sectorului 1 nu a modernizat nicio strada de pamant.


"Privind modernizarea acestor strazi, va aducem la cunostinta ca Sectorul l isi propune ca pentru strazile pe care SC Apa Nova Bucuresti SA executa lucrari de extindere a retelelor publice de apa si canalizare, sa realizeze proiectele si respectiv lucrarile de modernizare a sistemului rutier. Mentionam ca, exista zone cum ar fi zona Chitila Triaj (strazile Cupsani, Murfatlar, Naturalistilor, Poiana Mierlei, Campul cu Maci), zona Grivita Nord unde executia oricaror lucrari de modernizare a infrastructurii este conditionata de promovarea planurilor urbanistice zonale (PUZ) privind dezvoltarea urbanistica viitoare. De asemenea, modernizarea si echiparea cu dotari edilitare a strazilor din zona de Nord este conditionata de prevederile cuprinse in PUZ privind trama stradala care presupune latimi ale carosabilului si ale trotuarelor mult mai mari decat cele existente pe teren, fapt ce va necesita proceduri de expropriere.  Ianul 2017 nu au fost realizate lucrari de modernizare a sistemului rutier", se arata in raspunsul trimis de Primaria Sector 1 la solicitarea HotNews.ro.

In 2018, potrivit informatiilor solicitate, ar urma sa inceapa lucrarile pe urmatoarele strazi din Chitila Triaj: Drumul Poiana Ursului, Strada Buclei, str. Fiordului, str. Iordan Dumitru, str. Mamaia, str. Medresti, str. Drumul Garii. In zona de Nord ar urma sa fie modernizata strada Cutescu - Stork Cecilia.

 • Sector 2
"Toate strazile care sunt in administrarea Primariei Sectorului 2 sunt asfaltate si au retele edilitare de apa si canalizare. Primaria Sectorului 2 a finalizat ultimele lucrari de modernizare a strazilor prin introducerea retelelor edilitare de apa si canalizare, urmate de asfaltarea lor in anul 2015", se arata intr-un raspuns trimis de Primaria Secttor 2 la solicitarea HotNews.ro.

 • Sector 3
In sectorul 3 sunt 34 de strazi de pamant: Malul Spart (apa si canal); Malul cu Flori (canalizare); Malva (canalizare); Drumul Lunca Merilor (canalizare); str. Marului nr. 27-Lunca Cetatii (canalizare); Drumul Lunca Ozunului (apa si canal); str. Drumul Lunca Ilvei (apa si canal);  Drumul Lunca Prutului (apa si canal); Drumul Lunca Sateasca (apa si canal); Drumul Lunca Bisericii (apa si canal); Drumul Lunca Tarnavei (apa si canal);  al. Mizil nr. 70- capat (apa si canal); Drumul Lunca Priporului (apa si canal); Gura Putnei -partial (apa si canal); Gura Aries (apa si canal); Gura Badicului (apa si canal); Gura Calmatui (apa si canal); Gura Garlitei (apa si canal); Gura Saratii (apa si canal); Gura Solcii (apa si canal); Gura Vladesei (apa si canal); Lunca Corbului (apa si canal); Lunca Dochiei (apa si canal); Lunca Marcusului (apa si canal); Lunca Veche (apa si canal); Lunca Visagului (apa si canal); Drumul Balta Arin ¬ partial (apa si canal); Drumul Balta Plopului (apa si canal); Drumul Lunca Rates (apa si canal); Gura Racului (apa si canal); Drumul Gura Siriului ¬ partial (apa si canal); Drumul Lunca Cetatii (apa si canal); Argonului (apa si canal); Valsanesti nr. 36I - spate str. Oriav (apa si canal).Strazi din zona Drumul Lunca IlveiStrada Lunca Prutului

In anul 2017 Primaria Sector 3 nu a asfaltat nicio strada de pamant, potrivit informatiilor furnizate de institutie.

"Aceste strazi sun incluse in cele doua Planuri Urbanistice Zonale (PUZ), "Bulevardul Nicolae Grigorescu - Lunca Cetatii - Splaiul Unirii" si "Str. Ghetu Anghel - Drumul Gura Calmatui - Drumul Gura Racului - str. Victor Brauner - Drumul Gura Fagetului" , care asigura corelarea dezvoltarii urbanistice cu prevederile Planului Urbanistic General si care in momentul actual sunt in derulare (avizare). Dupa aprobarea PUZ-ului, SC Apa Nova si Primaria Municipiului Bucuresti vor introduce retele publice de alimentare cu apa si canalizare, dupa care Primaria Sectorului 3 va initia modernizarea sistemului rutier pe aceste strazi. Va informam ca in anul 2017, in sectorul 3 nu au fost efectuate lucrari de modernizare a sistemului rutier, ci doar reparatii", se arata in raspunsul trimis de Primaria Sector 3 la solicitarea HotNews.ro.

 • Sector 4
In Sectorul 4 sunt 24 de strazi de pamant: Drum Dealul Alunis; Drum Dealul Armanului; Drum Dealul Babii; Drum Dealul Bisericii; Drum Dealul Caselor; Drum Dealul Corbului; Drum Dealul Cucului; Drum Dealul Ferului; Drum Dealul Geoagiului; Drum Dealul Leului; Drum Dealul Padurii; Drum Dealul Scheiului; Str. Inelus; Str. Odei; Intr. Povestei; Str. Povestei; Drum Dealul Istria; Drum Dealul Floreni; Drum Dealul Crisului; Drum Dealul Frumos; Drum Dealul Viei; Drum Dealul Crucii;  Drum Dealul Bradului.
Strada Drumul Binelui

De ce nu au fost modernizate aceste strazi pana acum si cand se va apuca Primaria de treaba?
"In momentul de fata, aceste artere de circulatie nu pot fi modernizate, intrucat nu au retea de apa si canalizare. Extinderea retelelor de apa si canalizare revine in sarcina S.C. APA NOVA S.A..  Dupa extinderea retelelor, Primaria Sectorului 4 va executa lucrarile de modernizare ale sistemului rutier.  Mentionam ca, pentru zona de sud a Sectorului 4, operatorul de retele edilitare de apa si canalizare de la nivelul Municipiului Bucuresti are in derulare "Programul Bucur", avandu-se in vedere extinderea retelelor edilitare; derularea acestui program este conditionata de aprobarea documentatiei de urbanism ¬Plan Urbanistic Zonal Zona de Sud a Sectorului 4¬, aflata in faza de intocmire a documentatiei in vederea avizarii", se arata intr-un raspuns trimis de Primaria Sector 4 la solicitarea HotNews.ro.

 • Sector 5

In acest Sector sunt 31 de strazi de pamant: Drum Bragadiru, Intr. Caporal Burlacu Ion, Str. Carutei, Intr. Cascioarele, Drum Craitelor, Str. Ing. Elie Radu, Str. Floare de Varf, Intr. Fulgilor, Str. Ghidigeni, Intr. Ghidigeni, Drum Pipirig, Str. Radulescu Musat, Intr. Ruscai, Str. Sanpaul, Str. Tigveni, Intr. Turcanei, Str. Dr. Vitzu Alexandru, Intr. Vladimiri, Intr. Batasani, Drum Chircii,  Intr. Cobadin, Str. Consumului, Str. Cooperatiei, Drum Darvari, Str. Floare de Gheata, str. Nandru, Drum Nefliului,  Drum Santimbru, Intr. Simleu, Intr. Galbinelor, Drum Glavacioc.

Institutia nu a raspuns cand vor fi modernizate aceste strazi.


Strada Ghidigeni, Sector 5 - afalata in administrarea Primariei CapitaleiStrada Floare de Gheata - Apa Nova lucra la instalarea retelei de apa si canal

 • Sector 6

In acest sector sunt in total 23 de starzi de pamant. Lista strazilor neasfaltate: Intr. Angelinei;  Str. Golfului; Intr. Cismelei; Intr. Calendarului; Intr. Calelor; Intr. Cernisoara; Intr. Valea Lupului; Intr. Sapei; Intr. Perelor; Intr. Mandriei; Drum Valea Ursului; Drum Valea Furcii (partial);

Lista strazilor fara asfalt si retele de apa si canalizare: Intr. Movilelor; Intr. Poltava; Str. Vadului; Intr. Canal Arges; Drum Ciorogarla; Str. Drenajului; Str. Dedulesti; Str.Valea Larga; Drum Manastirea Varatec; Drum Manastirea Govora; Drum Podul Doamnei.


Strada Canalul Argesului

Strada Drenajului

Ce planuri are institutia pentru modernizarea lor?
"In bugetul pe anul viitor vor fi alocate sumele necesare in vederea realizarii lucrarilor de asfaltare pentru strazile care nu au asfalt. In ceea ce priveste strazile fara retele de apa si canalizare, aceste au fost cuprinse in bugetul pe anul 2017, la capitolul intocmire Studiu de Fezabilitate + Proiect Tehnic. In prezent, suntem in stadiul de obtinere a avizelor pentru autorizatie", se arata intr-un raspuns trimis de Primaria Sector 6 la solicitarea HotNews.ro.

Ce strazi trebuia sa modernizeze Primaria Capitalei

Din cele 174 de strazi de pamant din capitala, 26 se afla in administrarea Primariei capitalei, acestea fiind preluate de la sectoare in 2010-2011 pentru modernizare, insa lucrarile nu s-au facut nici pana acum:  str. Aries, str. Avionului, str. Bilciuresti, str. Cavnic, str. Costesti, str. Cristesti, str. Drumul Nisipoasa, Prelungirea Lonea, str. Ocna Sibiului, Drumul Paroseni, str. Bratarii, str. Mavrogheni, str. Carutei, str. Cascioarelor, Drumul Chircii, str. Floare de Varf, Intrarea Galbenelelor, Intrarea Rachetei, str. Serg. Turturica, Drumul Bragadiru, Drumul Craitelor, Drumul Sanpaul, Intrarea Turcanei, Drumul Darvari, Drumul Drum la Chiajna, str. Liniei.


Strada Bratarii

Municipalitatea abia s-a apucat de studiile de fezabilitate. "In prezent, Administratia Strazilor  a demarat procedura de achizitie de studii de fezabilitate. Dupa realizarea studiilor de fezabilitate se va stabili tipul de lucrari ce vor fi executate pe baza proiectelor tehnice", se arata in rapsunsul trimis de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews.ro.

Celor 27 de strazi se adauga si cele 28 de artere neasfaltate din cartierul Henri Coanda: Intr    Atanasiu Nicky;  Str. Barbu Eugen; Intr.   Baiesu Ion; Intr. Banica Stefan Sr; Str. Biharia ;  Bd.  Constantin George; Intr. David Alexandru; Str.    Drumul Nisipoasa;  Intr.  Girardi Nicolae ; Intr.    Giurumia Aurel; Intr Kovacs Gyorgy; Str.  Marcus Manole; Intr. Mereuta Mihai; Bd.  Mihu Iulian ; Str.  Munteanu Francisc;  Intr. Nitulescu Vasile;  Str. Olah Tiberiu; Str.  Patrichi Gina; Str.  Popovici Titus; Intr.   Rautchi Constantin; Intr. Simionescu Constantin; Intr    Stavru Tudor;   Intr.  Septilici Mircea; Intr. Talianu Ion;  Str. Timica George;   Bd. Veroiu Mircea;   Str. Vitanidis Gheorghe.   


 
Cartier Henri Coanda

"Referitor la proiectul "Realizarea retelelor publice de alimentare cu apa, canalizare, iluminat public, precum si a drumurilor aferente Ansamblului de   locuinte Henri Coanda, sector 1 ¬ Lotul 1"  precizam ca urmatoarele strazi se afla conform HCGMB nr. 6/2015 in administrarea Administratiei Strazilor. Contractul este estimat a se finaliza la jumatatea lunii aprilie 2018", se arata in raspusnul trimis de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews.ro.

In plus, recent, Primaria Capitalei a anuntat ca  pentru extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in zonele Ghidigeni, Oltenitei, Cheile Turzii si cartierul Henri Coanda din municipiul Bucuresti va aplica pentru obtinerea de fonduri europene.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

8997 vizualizari

 • +22 (36 voturi)    
  Da, dar o sa avem o Catedrala... (Vineri, 12 ianuarie 2018, 12:05)

  Teo3000 [utilizator]

  Ce conteaza cateva zeci de strazi in noroi, cand o sa avem o asa mandrete de Catedrala (si sute de alte biserici mari si frumoase pe langa) si avem asa mandrete de echipe sportive sponsorizate.
  La Bucuresti "paine si circ" este "biserici, circ, noroi si paine" .
 • +11 (11 voturi)    
  Observam si prietenul cel mai bun al omului (Vineri, 12 ianuarie 2018, 12:19)

  Zummm [utilizator]

  Este prezent Gata sa-si faca datoria :))
 • +11 (17 voturi)    
  Străzi de pământ (Vineri, 12 ianuarie 2018, 12:59)

  Barosanu_nr1 [utilizator]

  dar vile una și una. Plus bloc de 6 (?) etaje pe stradă fără canalizare. Ăștia suntem.
  • +7 (7 voturi)    
   Da... (Vineri, 12 ianuarie 2018, 18:43)

   morometu [utilizator] i-a raspuns lui Barosanu_nr1

   Dar vilele ale platesc impozit mult mai mare decat un apartament de bloc si au dreptul sa li se ofere strazi asfaltate. Si nici nu li s-au imbunatatit termic fatadele pe banii primariei! Bugetul primariei a fost imens dar s-a dus pe apa de ploaie sifonata prin salariile enorme platite la societatile comerciale infiintate. De ce???
  • +3 (5 voturi)    
   Habar n-ai ce vorbesti (Vineri, 12 ianuarie 2018, 20:31)

   Teo3000 [utilizator] i-a raspuns lui Barosanu_nr1

   Proprietarii de case de pe strazile neasfaltate platesc impozite la fel ca oricare cetateni ai orasului si aceleasi drepturi ca toti ceilalti cetateni.
   Proprietarii de case nu au dreptul sa efectueze amenajari ale drumului, nici daca ar avea mijloacele necesare si dorinta sa o faca. Este notoriu cazul acesta: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-5453974-risca-puscaria-pentru-construit-intr-pod-care-autoritatile-reusit-ridice-opt-luni.htm
   Pe romaneste: habar n-ai, dar mananci rahat (din ala dulce, care-ti place).
   • +1 (3 voturi)    
    ! (Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 16:27)

    chiuaua [utilizator] i-a raspuns lui Teo3000

    Uite cum poti manca si tu rahat din acela :
    O vila avand suprafata mai mare va plati un impozit mai mare decat o cutie de chibrituri de la bloc.
    Idem si cu suprafata de teren ocupata.
    Asadar afirmatia colegului este adevarata.
    Acum ti-a picat fisa ?
    Ce vei face acum , vei cauta rahatul ala dulce ce iti place mai abitir ?
 • +9 (9 voturi)    
  strazi neasfaltate (Vineri, 12 ianuarie 2018, 12:59)

  alin76us [utilizator]

  In zona Titan nici strada Drumul Gura Crivatului care leaga Strada Fetesti-Drumul Gura Fagetului de Strada Victor Brauner nu are canalizare apa pluviala si strada chiar daca a fost asfaltata acum cativa ani arata ca dupa bombardament
 • +9 (9 voturi)    
  Sector 4 (Vineri, 12 ianuarie 2018, 13:12)

  adrian.roman [utilizator]

  In sectorul 4 pe strazile Dealul Alunis, Drum Dealul Babii, Str. Odei a fost introdusa canalizare, dar nu este pornita. Au ramas in urma gropile si noroiul. In sector continua schimbatul bordurilor.
 • -2 (16 voturi)    
  au rezolat problema (Vineri, 12 ianuarie 2018, 13:27)

  Boa [utilizator]

  Tocmai s-a semnat contractul pentru peste 200 de transportoare blindate Piranha.
  Avand in vedere ca nu se intrevad conflicte militare la orizont, propun sa le utilizeze ca mijloace de transport in comun pe strazile astea neasfasltate din capitala.
  Macar asa ne mai scoatem din parleala si rezolvam si niste probleme sociale.
 • +3 (17 voturi)    
  :-) (Vineri, 12 ianuarie 2018, 13:33)

  Soljenitin [utilizator]

  Sa amintesc ca Primaria Sectorului 1 da 10 milioane de lei pe luna la Catedrala Shmenuirii Neamului in aceste conditii?
 • +7 (9 voturi)    
  Drumul Binelui (Vineri, 12 ianuarie 2018, 13:53)

  Runnaway1985 [utilizator]

  Unele denumiri de strada sunt chiar ironice ... Ai zice ca e TNR>

  Felicitari reporterului/ celui care a facut aceste fotografii! Eu unul n-as fi avut curaj sa calc prin acele zone ......

  Trist .. Bucuresti 2018 - AN CENTENAR frate!!! Trist!
 • +4 (4 voturi)    
  Gasiti si prin centru in S2 (Vineri, 12 ianuarie 2018, 16:11)

  Westbam [utilizator]

  Gasiti strazi varza si in centrul orasului (exemplu strada Toamnei), mai ales in sectorul 2, strazi care au fost bune insa lucrarile edilitare care nu se mai termina (Enel, gaze, canalizare, schimbare stalpi iluminat...) au adus strada si trotuarul la un stadiu de toata jena.
  Rusine primariei Sector 2 pentru ca nu monitorizeaza lucrarile si nu ii sanctioneaza pe cei care nu termina la timp!
 • +4 (8 voturi)    
  propunere de pariu (Vineri, 12 ianuarie 2018, 16:20)

  nash pandelica [utilizator]

  pun pariu cu oricine ca cetatenii locatari pe acele strazi au votat doi dintre cei sapte primari ai maretzei capitale ioropene, orasul cu cei mai multi primari din lume.
  si cum zice cantecu' : foaie verde s'un dudau, o sa fie si mai bine.
  vine inghetzu' si'o sa fie mai usor cu noroaiele.
 • 0 (14 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 12 ianuarie 2018, 16:40)

  [anonim]

 • +6 (6 voturi)    
  exista o explicatie... (Vineri, 12 ianuarie 2018, 19:03)

  Iulian_c [utilizator]

  Asfaltari se fac , bani gramada se dau ... dar aceste treburi se intampla acolo unde nu e nevoie. Chiar acum o luna de zile s-au reasfaltat Calea 13 septembrie, Tudor Vladimirescu, Panduri ... etc.
  Aceste strazi nu aveau nevoie de nici o asfaltare cel putin pana in vara 2018 , cu atat mai mult inainte de sezonul rece (deja sunt semne de manopera proasta ).
  Concluzia mea este ca asfaltatorii au un contract semnat (prost pentru noi, bun pentru ei) in care se specifica ca au de asfaltat un numar de mp de carosabil nu si unde si ce ce rang de drum trebuie sa fie astfel ca ei prefera sa faca o treaba de o noapte pe artere principale unde nu sunt masini de ridicat sau obstacole de tratat.
  P.S. Nici dupa atatia ani de reasfaltari nu sunt in stare sa monteze o gura de canal la cota.
  Nu mai zic ca toate intersectiile cu linie de tramvai sunt evitate cu inflacarare.
 • +6 (6 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 12 ianuarie 2018, 19:10)

  [anonim]

 • +5 (5 voturi)    
  Strada Marului - Sector 3 (Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 9:26)

  unbaiatdestept [utilizator]

  Aceasta Strada Marului precum si strazile adiacente au mai bine de 10 ani de cand nu are canalizare si asfalt.
  Ambii Negoita au dat vina pe Apa Nova. In realitate banii au fost sifonati, exista procese si se asteapta finalizarea lor in anul 3000.
  In schimb, acolitii primarului IloveS3 construiesc blocuri fara autorizatii pe aceasta Strada Marului. La o intalnire cu primarul IloveS3 Negoita s-a cerut ca toti proprietarii de terenuri trebuie sa mearga la notari si sa cedeze din propriul teren pentru ca apoi proimaria IloveS3 sa vina cu canalizare si asfalt. Bullshit.
  De abia astept sa vatam din nou. De data aceasta toti trebuie sa iesim la vot. Hai Romania.
 • +6 (6 voturi)    
  Ce nevoie avem de strazi asfaltate ? (Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 11:21)

  zanax [utilizator]

  Targuri sa fie, mici, bere si dansuri.
  • +1 (3 voturi)    
   si inca ceva (Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 16:29)

   chiuaua [utilizator] i-a raspuns lui zanax

   si inca ceva : biserici


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by