Un timisorean a depus la Inspectoratul de Politie al judetului Timis o plangere in care reclama faptul ca autoturismul primarului Timisoarei, Nicolae Robu, a depasit pe linia de tramvai coloana de masini stationata la un semafor, potrivit News.ro. Ionut Sarbu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis, a declarat ca miercuri, la Politia Timis, a fost depusa o plangere privind incalcarea regulilor de circulatie de catre masina primariei.

"Am primit o sesizare legata de masina primariei, nu pe numele primarului. Este o sesizare cu privire la autoturismul respectiv. A fost adusa la secretariatul IPJ, a fost inregistrata si a fost inaintata catre inspectorul sef, se pun rezolutii si apoi se repartizeaza structurii competente sa faca verificarile necesare", a declarat Ionut Sarbu.

Timisoreanul care a depus plangerea la Politie se numeste Teodor Bastea.

Un sofer a imortalizat momentul in care masina primarului depasea coloana de autoturisme aflate la un semafor si a postat fotografia pe internet.

Edilul a recunoscut ca se grabea si de aceea soferul sau Vasile Paraschiv a intrat pe sinele de tramvai: "Eu pot sa circul in regim de urgenta pe santierele din Timisoara. Evident ca am fost pe santier, da. Eu vorbesc in cunostinta de cauza", sustine Nicolae Robu.