O masina ce apartine Primariei Capitalei a fost surpinsa circuland pe linia unica facuta recent de institutie pentru tramvaiul 21, pe Soseaua Colentina. Imaginea a fost postata de un cetatean pe Facebook si a stranit un val de nemultumire. Intr-un comunicat de presa, primaria Capitalei anunta ca l-a concediat pe angajatul care folosea masina.

Masina PMBFoto: Facebook

"De curand a fost finalizata montarea gardurilor care separa linia de tramvai de restul benzilor pe Soseaua Colentina si Calea Mosilor. Aceasta lucrare a dus la scurtarea semnificativa a timpului de parcurs al tramvaiului 21 care asigura transportul locuitorilor din cartierul Colentina catre metrou (statia Obor) si centrul orasului. Ce e socant in poza alaturata este ca probabil tocmai un reprezentant al primariei (observati numarul B-01-PMB), institutia care a initiat acest proiect, incalca cu nonsalanta regulile, circuland pe linia de tramvai in ciuda gardurilor recent montate. Voi face demersurile necesare pentru identificarea si pedepsirea acestui sofer", a scris cetateanul pe Facebook.

Reactia Primariei Capitalei: "Primarul General, Gabriela Firea, NU circula si nu a circulat NICIODATA cu acest autoturism, edilul Capitalei avand la dispozitie o masina Dacia Duster. La volanul autoturismului respectiv se afla un angajat al PMB care, in urma incidentului, a fost concediat. Intrucat imaginile propagate in mediul online sunt insotite de un mesaj fals, tendentios, care aduce grave prejudicii de imagine Primarului General, Gabriela Firea, Edilul Sef isi rezerva dreptul de a-i actiona in judecata pe autorii acestor mesaje denigratoare".