Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, vrea sa majoreze cu 8 milioane lei capitalul societatii Internet si Tehnologie S3, proaspat infiintata de primarie, unde administrator este Cristina Arghir, sora fostei sotii a edilului. Proiectul se afla pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de Consiliu Local Sector 3, iar daca va fi adoptat, capitalul societatii va ajunge la 10 milioane lei.

HotNews.roFoto: Hotnews

documente

Majorare Capital Internet si Tehnologie S3

(18 Dec 2017) PDF, 707KB

"Se aproba majorarea capitalului social al societatii Internet si Tehnologie S3 SRL cu suma de 8.000.000 lei, in vederea constituirii garantiei de buna executie si a efectuarii unor plati in avans pentru comanda ferma de infrastructura hardware si software necesare pentru indeplinirea contractului ce are ca obiect furnizarea de produse, - inclusiv serviciile si lucrarile aferente obiectivului de investitii Extinderea proiectului Cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii in Sectorul 3", se arata in proiectul de hotarare.

Cristina Arghir, sora fostei sotii a primarului Robert Negoita - Sorina Docuz- a fost numita de Consiliul local Sector 3, unde PSD are majoritate, administrator provizoriu la firma proaspat infiintata de Primaria Sector 3 - Internet si Tehnologie S3.

Robert Negoita s-a casatorit cu Sorina Docuz in 2013 si au divortat 3 ani mai tarziu, insa au impreuna un copil. Sorina Docuz impreuna cu sora sa - Cristina Arghir - au un atelier de croitorie - Sow Atelier, potrivit declaratiilor facute de Sorina Docuz in presa. Cele doua surori au zeci de poze impreuna atat pe pagina de Facebook a atelierului cat si pe pagina personala a Cristinei Arghir.