Transportul public in orasul Ploiesti a fost oprit dupa ce marti, 28 noiembrie, angajatii Transport Calatori Express (TCE) au intrat in greva. Societatea se afla in colaps financiar, iar singura solutie ar fi ca Primaria si Consiliul Local sa acorde sprijin financiar, lucru care nu s-a intamplat pana acum. "Este o greva spontana pe termen nelimitat. Consiliul Local si Primaria nu ne-au dat niciun ban. Pana nu ne dau banii nu mai circulam", a declarat Ion Misca, liderul sindicatului reprezentativ al TCE.

Autobuze oprite in PloiestiFoto: Hotnews

Nicolae Alexandri, directorul TCE: "Ca manager nu mai am solutii, daca Primaria nu imi da bani nu mai am ce sa fac. Intrebati conducerea orasului ca eu nu mai am ce sa fac". Primarul Ploiestiului, Adrian Dobre, nu a raspuns la telefon.

UPDATE: "L-am sunat pe directorul TCE, Nae Alecsandri, si i-am spus sa rezolve problema de urgenta, sa fie reluat transportul public. Nu inteleg de ce s-a declansat aceasta greva, nu sunt probleme cu banii de salarii la TCE", a declarat primarul Ploiestiului, Adrian Dobre, pentru HotNews.ro.