Primaria sectorului 4 obliga agentii comerciali de pe bd. Obregia sa inlocuiasca pavajul de pe scarile/rampele de la intrare cu granit pus la dispozitie de institutie. Lucrarile se fac pentru obtinerea unui aspect unitar al bulevardului, spun reprezentantii institutiei. Operatiunea se face in cadrul lucrarilor de modernizare a bulevardului si amenajarea unor locuri de parcare in spic, pe margine si costa circa 5,5 milioane de lei, potrivit indicatorilor aprobati de Consiliul Local.

Daniel Baluta, primarul Sectorului 4Foto: AGERPRES

HotNews.ro a solicitat Primariei Sectorului 4 sa furnizeze informatii despre firma care executa lucrarile, cat costa inlocuirea pavajului cu granit, de unde a fost achizitionat granitul, insa primarul Daniel Baluta a refuzat sa ofere aceste informatii, desi este vorba despre bani publici.

"Lucrările de pe bulevardul Obregia (la care faceți referire) se desfășoară conform obiectivului de investiții “Amenajare parcări în spic pe Bd. Obregia”, votat în unanimitate de Consiliul Local Sector 4. Prestatorii lucrărilor au fost desemnați în urma unei proceduri de licitație publică finalizată prin încheierea Acordului-Cadru nr.87851/05.12.2014, “Realizare lucrări de reparații curente, modernizări și sistematizare pe verticală la străzi, inclusiv parcări aflate în administrarea Consiliului Local Sector 4”", sunt singurele informatii furnizate de Primaria sector 4.

Consiliul local sector 4 a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru amenajarea de parcari in spic pe bd. Obregia prin Hotararea 167/17.07.2017.

In 2014, Primaria sectorului 4 a incheiat un acord cadru pe 4 ani, estimat la maxim 40.000.073,00 RON, cu urmatoarele asocieri:

1. Asocierea formata din : S.C. ALPENSIDE S.R.L. - lider de asociere

S.C. STRACO S.R.L.- asociat 1

S.C. TOTAL ROAD S.R.L. - asociat 2

2. Asocierea formata din S.C. DELTA ACM 93 S.R.L. - lider de asociere

S.C. ANDUNA SERVIMOB S.R.L.- asociat 1

S.C. DRUM CONCEPT S.R.L. - asociat 2

3. Asociarea format din S.C. TELOXIM CON S.R.L. - lider de asociere

S.C. PRO CONS XXI S.R.L.- asociat 1