Primaria Sectorului 1 este dispusa sa plateasca pana 12,7 milioane lei fara TVA pentru redactarea, editarea si tiparirea Buletinului Informativ al Primariei Sectorului 1, in urmatorii 4 ani, potrivit unui anunt de licitatie postat pe SEAP. Este vorba despre un acord-cadru cu valoarea estimata intre 3,172,838 si 12,691,350 RON, pretul final urmand sa fie stabilit in functie de cate contracte subsecvente se incheie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Valoarea estimata a celui mai mic contract subsecvent este de 248.850 lei, iar valoarea estimata a celui mai mare contract subsecvent - 1.990.800 lei.

Serviciile solicitate de Primarie sunt:

1. crearea continutului unui buletin informativ de 32+4 pagini format A4, cu aparitie cel putin trimestriala si cel mult lunara, avand concept editorial si grafic similar unei reviste;

2. tiparirea buletinului informativ cu un tiraj de 133.000 exemplare/aparitie si distribuirea gratuita la adrese din sectorul 1 (la persoane fizice in sistem door hanging si la persoane juridice in sistem door to door).

"In mod obisnuit publicatia va avea un numar de 36 (32+4) pagini, format 210 x 282 mm. In mod exceptional (2-3 cazuri/an), in situatiile in care contextul social din Sectorul 1 impune o mediatizare ampla a unor evenimente, numarul de pagini va fi de cel mult 64 (60+4) pagini (exemple de astfel de situatii: campanii locale de informare si constientizare, situatii de urgenta, evenimente speciale cu ocazia sarbatorilor legale etc.)", se arata in caietul de sarcini.

"Autoritatea contractanta nu va pune la dispozitia prestatorului niciun fel de material, scris sau grafic. Prestatorul va asigura, prin personal specializat (reporteri, fotoreporteri), realizarea de interviuri, reportaje si fororeportaje, culegerea de stiri si opinii privind evenimentele publice in legatura cu activitatea Primariei Sectorului 1 si a institutiilor publice de interes local din subordinea Consiliului local Sector 1, acestea urmand a fi prezentate in cadrul Buletinului Informativ. (...) Textul articolelor trebuie sa fie coerent, clar si concis. Constructia frazei trebuie sa aiba complexitate sintactica redusa astfel incat lectura sa fie cat mai facila; continutul frazei trebuie sa fie corect din punct de vedere gramatical si al exprimarii. Continutul fiecarui articol trebuie sa fie unic; in masura in care autoritatea contractanta are posibilitatea de a le verifica, articolele copiate/ plagiate vor fi respinse. Copierea integrala/ partiala a textului articolului propus spre publicare si plagiatul sunt actiuni care se realizeaza pe riscul si raspunderea operatorului economic", se mai arata in caietul de sarcini.

Rubrici permanente ale publicatiei:

1. Editorial/Opinii - mesajul autoritatilor publice locale pentru cetateni

2. Actualitate

3. Proiecte si Investitii

4. Capitala verde - mediu

5. La scoala - invatamant

6. Acasa - asociatii proprietari

7. Sanatate

8. Consiliul local - "Alesii dumneavoastra"

9. Reportaj/interviu

10. Timp liber

11. Scrisori - "Cetatenii intreaba, Primaria raspunde"

12. Utile - "In spijinul dumneavoastra"/ Informatii de interes public

13. Istorie/traditie/cultural - De ieri si de azi"

14. Fotoreportaj

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: 19.10.2017, ora 16:00.