- Vezi in caietul de sarcini atasat lista locatiilor unde se vor amplasa toalete automate in primul an.
Firma care va castiga acest acord cadru va incheia ulterior cu Primaria Capitalei patru contracte subsecvente in cei 4 ani, fiecare in valoare estimata la maxim 12.213.100 lei fara TVA. Contractele subsecvente se vor atribui fara reluarea licitatiei.
- Detalii din SEAP despre frecventa si valoarea contractelor ce vor fi atribuite:
- Detalii din SEAP referitoare la cantitatile minime si maxime care vor fi achizitionate:
"In cadrul unui singur contract subsecvent dintre cele care se anticipeaza ca vor fie atribuite pe intreaga durata a acordului-cadru, urmeaza sa fie achizitionate servicii de inchiriere, amplasare si intretinere pentru urmatoarele cantita?i minime / maxime de toalete:
- toalete automate racordabile - minim 80 buc./maxim 115 buc.
- toalete automate racordabile pentru persoane cu dizabilitati fizice - minim 1 buc./maxim 10 buc.
- toalete ecologice mobile - minim 150 buc./maxim 350 buc.
- toalete ecologice mobile pentru persoane cu dizabilitati fizice - minim 20 buc./maxim 50 buc.
- toalete ecologice mobile ce vor fi amplasate temporar - minim 20 buc./maxim 200 buc.
Pe durata intregului acord-cadru urmeaza sa fie achizitionate servicii de inchiriere, amplasare si intretinere pentru urmatoarele cantitati minime / maxime de toalete:
- toalete automate racordabile - minim 480 buc./maxim 690 buc.
- toalete automate racordabile pentru persoane cu dizabilitati fizice - minim 6 buc./maxim 60 buc.
- toalete ecologice mobile - minim 900 buc./maxim 2100 buc.
- toalete ecologice mobile pentru persoane cu dizabilitati fizice - minim 120 buc./maxim 300 buc.
- toalete ecologice mobile ce vor fi amplasate temporar - minim 120 buc./maxim 1200 buc.
Valoarea estimata fara TVA: (56.852.400 lei fara TVA. ) RON
Valoare estimata a celui mai mic contract subsecvent: 1.094.706 lei (fara TVA)
Valoare estimata a celui mai mare contract subsecvent: 14.213.100,00 lei (fara TVA)
Valoarea estimata fara TVA: 56,852,400 RON".
- Conditii de participare la licitatie
La capitolul capacitatea tehnica, ofertantul va face dovada prestarii in ultimii 3 ani (calculati pana la data limita de depunere a ofertelor) de servicii similare obiectului contractului in valoare cumulata de cel putin 14.000.000 lei, fara TVA.(Experienta similara se va demonstra prin prezentarea a unul sau mai multe contracte)
La capitolul capacitate financiara, ofertantul va face dovada ca in ultimii 3 ani (2014, 2015 si 2016) a avut o cifra de afaceri medie anuala care sa fie mai mare sau cel putin egala cu: 10.000.000 lei.
Pretul ofertei va avea o pondere de 80% in punctajul maxim. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 august 2017. Data limita de evaluare a ofertelor este 4 septembrie 2017.
HotNews.ro a scris in primavara anului trecut ca Primaria Capitalei a platit circa 40 milioane de lei pentru inchirierea si intretinerea toaletelor publice ecologice in ultimii trei ani, potrivit informatiilor furnizate de municipalitate. De acesti bani, in fiecare an au fost amplasate circa 500 toalete ecologice, 50 de toalete automate si circa 45 de toalete pentru persoane cu dizabilitati. La finalul contractului, municipalitatea va ramane cu nimic.
" Contractele subsecvente se vor atribui fara reluarea licitatiei. "
Sa vad eu vre-un lacat pe vreo una , fmmig de rapandula , ca asta inseamna la voi intretinere , NEFOLOSIREA , doar decoruri !!!
Din conditiile impuse de Firea, se pare ca doar o anumita firma va avea castig de cauza. Iar firma aia are, mai mult ca sigur, legaturi foarte stranse cu vreun baron PSD-ist!
Imi amintesc ca era unul in piata Sf Gheorghe, la iesirea de la biserica Sf Gheorghe...Era un WC modern, ca in Marea Britanie, se deschideau usile automat, aveai oglinda in interior, WC-ul era modern, cu capac metalic si se tragea apa...Ei bine, in 2 ani s-a ales praful. Mirosea in zona de la 30m, urina se scurgea pe asfalt din toaleta altadata impecabila, toti homlesii faceau acolo,
cel mai adesea pe langa vasul de WC, si multi nu se mai deranjau sa intre, facand direct pe spatele toaletei publice.
Asa ca parerea mea este ca se va alege praful si de aceste toalete, mai bine cumpara ceva mai ieftin si cu banii sa faca altceva.
Inca un model clar de incuscrire a politicianului administrator(ales sau numit) cu shpaga si reaua vointa. Pana nu iesim un strada sa punem presiune pe ei, tot asa vor face indiferent de partid; parca am juca intr-un film cu copii escrocati de banditi si adulti grijulii cu ambele categorii de figuranti(daca nu ma insel cei mai protejati apar tot banditii!).
Ele sunt puturoase si total neigienice, neavand o chiuveta unde sa te speli pe maini asa cum o cer normele moderne de igiena.
Sunt doar o metoda moderna de a prapadi banii si de a polua orasul prin mirosul groaznic pe care il degaja.
Ca un exemplu, in noul si "modernul" parc Drumul Taberei s-au inchis toaletele existente (care aveau apa curenta si canalizare) pentru a se inchiria astfel de mizerii.
Toti primarii se dau in vant dupa achizitii, sume fabuloase (de ce oare?).
Reparatiile mici (dar absolut necesare), intretinerea patrimoniului care a costat cat a costat, acestea nu prezinta importanta...
Doar asa se vad adevăratele prioritati ale primăriței de Voluntari care când capitala era inundata, ea declara ca totul este ok.