Inca o parte din banii platiti de bucuresteni ca taxe si impozite se duc la firmele controlate Dan Voiculescu. Primaria Sectorului 4, condusa de Daniel Baluta (PSD), a incheiat un contract de circa 45.000 lei cu Antena 3 pentru servicii de transcriere declaratii/interviuri, potrivit site-ului de licitatii publice.

HotNews.roFoto: Hotnews

Contractul a fost atribuit pe 12 iunie 2017 si vizeaza servicii de transcriere integrala ale tuturor interventiilor radio/tv a declaratiilor/conferintelor/interviurilor sustinute de catre reprezentantii Primariei, realizate la cererea acesteia.

Contractul de publicitate TV a fost atribuit prin procedura de cumparare directa.

E al doilea contract de care beneficiaza Antena 3 din bani publici de la Primaria Sectorului 4. Primul fusese atribuit in 15 iunie - un contract de publicitate media in valoare de aproape 25.000 de euro, potrivit informatiilor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Contractul de publicitate TV a fost atribuit prin procedura de cumparare directa si vizeaza conceptia, productia si difuzarea de materiale informative referitoare la activitatea primariei. ​Situatia a fost sesizata pe pagina de Facebook - Banii nostri.