Platanii plantati anul trecut de Primaria sectorului 3 pe malul Dambovitei, si care s-au uscat, au fost furizati de Administratia Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti, institutie aflata in subordinea Primariei Capitalei, se arata intr-un punct de vedere trimis de Primaria de sector. In plus, institutia nu a decontat niciun ban pentru ei.

Arbori uscati DambovitaFoto: Liviu Malureanu

"Platanii la care faceți referire au fost furnizați de către ALPAB. În acest moment inspectorii Primăriei Sectorului 3 verifică în teren situația copacilor cu probleme, aceștia urmând să fie înlocuiți de către furnizor. Facem precizarea că Primăria Sectorului 3 nu a decontat nimic pentru copacii la care faceți referire. Pentru detalii privind costul sau modul în care au fost achiziționați acești platani, vă rugăm să-i contactați pe reprezentanții ALPAB", se arata in punctul de vedere trimis de Primaria sector 3.

HotNews.ro a sesizat ieri ca 160 de arbori plantati anul trecut de Primaria sectorului 3 pe Splaiul Unirii s-au uscat. Platanii au fost plantati in cadrul proiectului de reamenajare a zonei de langa Dambovita si a inclus si montarea unor borduri rosii.

UPDATE Reprezentantii Primariei Capitalei au declarat pentru HotNews.ro ca platanii uscati vor fi inlocuiti de firma de la care ALPAB i-a cumparat deoarece se afla in perioada de garantie de 1 an.