Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au aplicat mai multe amenzi in valoare totala de peste 40.000 de lei in urma unor controale facute vineri noapte in zonele cluburilor si barurilor din Capitala.

Potrivit Politiei Capitalei, citata de News.ro, au fost aplicate 28 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de peste 40.000 de lei si au fost ridicate doua permise de conducere si trei certificate de inmatriculare.

Patronul unui club din Sectorul 1 a fost amendat pentru depasirea limitelor valorilor de sunet admise, iar conducerea unui alt club din Sectorul 2 a fost sanctionata contraventional, pentru ca societatea nu avea un plan de paza avizat.

Controalele facute vineri noapte de politisti au constat in verificarea avizelor si autoritatilor necesare pentru functionarea cluburilor, verificarea legalitatii functionarii pe linie de paza bunuri, verificarea aplicarii prevederilor legale referitoare la relatiile in munca, la securitatea si sanatatea in munca, la protectia salariatilor si a prevederilor legale referitoare la asigurarile sociale, verificarea respectarii normelor privind prevenirea si stingerea incendiilor dar si verificarea respectarii normelor de zgomot admise.

Actiunea politistilor a fost realizata in colaborare cu reprezentanti ai Inspectoratului Teritorial de Munca al municipiului Bucuresti, ai Primariei Capitalei si ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov.