Strada Anghel Saligny din Bucuresti, unde se afla una dintre intrarile in Primaria Capitalei, arata ca dupa bombardament, fiind plina de gropi, cu bordurile rupte si fara locuri de parcare trasate. Artera nu a fost reabilitata de peste zece ani, unul dintre motive fiind faptul ca acolo se afla intrarea in santier, cladirea Primariei fiind in proces de consolidare, insa lucrarile s-au finalizat la inceputul acestui an, iar strada arata in continuare la fel.

Strada Anghel SalignyFoto: Hotnews

Contactati de HotNews.ro, reprezentantii Administratiei Strazilor Bucuresti spun ca strada va fi reabilitata anul acesta, in perioada 15 mai – 30 iunie 2017.

"Administratia Strazilor Bucuresti este in faza de obtinere a Autorizatie de Constructie in vederea reabilitarii acestei strazi. Dupa obtinerea acestei autorizatii de contructie, Administratia Strazilor va incepe lucrarile de reabilitare si sistematizarea a strazii Anghel Saligny. Lucrarile care urmeaza a fi efectuate presupun decopertarea/frezarea anumitor segmente de strada si refacerea carosabilului, folosind mixtura asfaltica “la cald”", se arata in raspunsul trimis de Administratia Strazilor Bucuresti, administratorul arterei.