Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 3 a achizitionat la inceputul lunii mai 30 de abonamente cu iPhone 7 inclus de la compania Vodafone, potrivit informatiilor publicate pe site-ul de achizitii publice. In anuntul de atribuire nu se specifica pe ce perioada va fi incheiat contractul.

Achizitie telefoaneFoto: Hotnews

Potrivit informatiiilor publicate pe site-ul de linstitutia a achizitionat servicii de telefonie mobila in valoare de 10.116 lei/luna (circa 2225 euro), astfel:

- 30 x abonamente TOP Apeluri si SMS-uri in flota proprie: nelimitat Apeluri si SMS-uri nationale: nelimitat MB nationali: 4 GB; 30 terminale iPhone 7 32GB space grey 4G+ - pret unitar 45 euro;

- 70 x abonamente MEDIU Apeluri si SMS-uri in flota proprie: nelimitat Apeluri si SMS-uri in retea: nelimitat Apeluri si SMS-uri nationale: 400 MB nationali: 2GB; 45 Vodafone Smart First 7 - pret unitar 7.5 euro

- 700 x abonamente MINI Apeluri si SMS-uri in flota proprie: nelimitat Apeluri si SMS-uri in retea: 150 Apeluri si SMS-uri nationale: 130 - pret unitar 0.5 euro.

HotNews.ro a cerut un punct de vedere DGASPC S3, insa pana la aceasta ora nu am primit niciun raspuns.

UPDATE "Detaliul selectat din sistemul electronic de achiziţii publice privind procedura de atribuire a contractului de "servicii de telefonie mobilă" este rezultatul unei proceduri de achiziţie directă, la care au fost invitaţi să participe toţi operatorii economici importanţi de pe piaţa de profil (Orange, Vodafone şi Telekom). Contractul atribuit pentru perioada mai-decembrie 2017 reprezintă totalul necesităţii angajatţilor DGASPC Sector 3, respectiv 800 de abonamente de voce şi date mobile, pentru care operatorii economici au fost liberi să oferteze aparatura de tip smartphone, incluse în mod gratuit în costul serviciilor de telefonie. Menţionăm că valoarea totală a contractului atribuit este de 2.225 de euro pe lună", se arata intr-o precizare trimisa de Prim[ria sector 3.