Primaria Capitalei a lansat concursul pentru ocuparea postului de city manager

de Catiusa Ivanov     HotNews.ro
Miercuri, 3 mai 2017, 14:14 Actualitate | Administratie Locala

Primaria Capitalei 4
Foto: Hotnews
Primaria Capitalei organizeaza concurs pentru ocuparea postului de administrator public, termenul pentru depunerea dosarelor de candidatura fiind 18 mai. Proba scrisa se va desfasura pe 25 mai, iar interviul va avea loc  in termen de cel mult patru zile lucratoare.

Administratorul public ar urma sa coordoneze aparatul de specialitate al primarului, serviciile si institutiile publice de interes local si societatile comerciale care vor fi infiintate de CGMB. Acesta se va afla in subordinea directa a primarului general.

De asemenea, primarul general poate delega catre administratorul public calitatea de ordonator principal de credite, dar poate indeplini si orice alte atributii specifice postului, incredintate de primar.

Administratorul public va primi un salariu de baza cel putin cat al secretarului general al Primariei Capitalei si cel mult indemnizatia primarului general.

Potrivit anuntului publicat pe site-ul Primariei Capitalei, candidatii trebuie sa aiba studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta; vechime de minim trei ani in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei; experienta de minim trei ani in functii de conducere; abilitati de comunicare si adaptabilitate la situatii neprevazute, capacitate de analiza si sinteza; capacitate de exprimare in cel putin o limba de circulatie internationala (cel putin nivel mediu); aptitudini legate de procesul decizional, de organizare si coordonare.

Criterii pentru ocuparea postului sunt: cetatenia romana sau a altor state membre UE sau a statelor apartinand Spatiului Economic European, precum si domiciliul in Romani; cunoasterea limbii romane, scris si vorbit; capacitate deplina de exercitiu; o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale. Nu sunt acceptati candidatii care au fost condamnati definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul, de fals ori a unor fapte de coruptie.

Consiliul General al municipiului Bucuresti a aprobat pe 28 februarie infiintarea functiei de administrator public la nivelul municipiului Bucuresti.


Citeste mai multe despre   Material sustinut de Julius Meinl

Doar furând meserie, merge. N-ai cum - Loredana Groza, interviu în turneul ADOR

Un interviu luat în miez de noapte, în mașina care ne aducea la București, prin viscol și ceață. O întoarcere în timpul albumului Atitudine. Este momentul reinventării, momentul în care Loredana Groza a realizat că altfel nu se poate. Că totul depinde de ea. compoziția, cântarea, re-creerea. Partea a doua a reportajului de turneu Ador. Prima parte, "Lori din Onești, Ador la Ploiești", poate fi văzută AICI.

2908 vizualizari

 • +1 (1 vot)    
  Hai sa vedem ce "peptoasa" de 24 de ani (Miercuri, 3 mai 2017, 14:56)

  qwerasdf [utilizator]

  "castiga" concursul
 • +1 (1 vot)    
  Dragnea (Miercuri, 3 mai 2017, 15:06)

  Jude [utilizator]

  A sesizat cineva Curtea Constitutionala sau Avocatul Poporului ca ?

  "Nu sunt acceptati candidatii care au fost condamnati definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul, de fals ori a unor fapte de coruptie." ????

  De ce oare nu putem sa eliminam cazierul judiciar ? Putem hoti si escroci in toate functile de conducere !
 • +4 (4 voturi)    
  Pe intelesul tuturor (Miercuri, 3 mai 2017, 15:21)

  poatedapoateba [utilizator]

  Cineva trebuie sa faca treaba in primarie, ca se vede de la o posta ca nu s-a facut nimic.

  Angajeaza pe cineva sa faca treaba pe care trebuia sa o faca Firea, ea putand in acest fel sa-si petreaca ziua la Antene.

  Sper sa nu angajeze tot un reporter...
 • +1 (1 vot)    
  wi-fi de 1,34 milioane euro (Miercuri, 3 mai 2017, 17:53)

  of of [utilizator]

  Primăria a decis să doteze autobuzele din București cu modemuri de 850 de euro. Aer condiționat nu, curățenie nu, tramvaiele trosnesc de vechi ce sunt, bănci în stații nu (de multe ori nici acoperiș nu au), dar vor avea wi-fi.
  https://www.auto-bild.ro/stiri/calatorii-ratb-vor-avea-acces-gratuit-la-internet-din-2018-121834.html
 • 0 (0 voturi)    
  Cat e spaga (Miercuri, 3 mai 2017, 18:23)

  Alfabetix [utilizator]

  pentru ocuparea acestui post?


Abonare la comentarii cu RSSBuchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică